Paradiseeeee Selam kızlar su arıtma cihazı istiyorum İstanbul suları çok kireçli tüm çaydanlık çaycım mahvoldu kullandığımız marka ve fiyatları yazarmısınız memnunmusunuz şimdiden teşekkürler ☺️
Feyyyzza Paradiseeeee markasınu bilmiyorum bi tanıdıgımıza taktırdık cok memnunuz. Ne tarafta oturuyorsunuz
EtiPetito Paradiseeeee ihlas cebilon unique 5500tl biz aldığımızda daha uygundu artmış çok memnunum ama
Paradiseeeee Yelda35 aynen Hamidiye alıyoruz 18.50 benim eşimde taktıralım diyor can mı dayanır bu fiyatlara
Paradiseeeee EtiPetito anaggg kız ne pahalı öyle mutlaka çok kalitelidir ama o kadar bütçem yokki alamam beni aşar
EtiPetito Paradiseeeee ihlas serisine bi bak başka modelleride var bi alt modelinide annem aldı o da çok iyi mesela
EtiPetito Paradiseeeee aynen canım sakın ucuza kaçma kaçıncı katta nerede oturduğun bile etkiliyo her arıtma her eve takılamıyo
Paradiseeeee EtiPetito valla mı hııı iyiki söylediniz bilmiyorum tamam iyice bakıcam artık 1 katta oturuyorum
Merdumgirize Paradiseeeee abim takmıştı bize markasını bilmiyorum 1100 tl. Şuan 1500ü geçmiş sanırım Beylikdüzündeyz
Merdumgirize Paradiseeeee öğrenip bilgi veririm. Ama babamlarda ve çevremizde yıllardır kullanıyorlardı. Tadı güzel. En iyisi İhlas ama ona da sağlam bütçe lazım 😒