Burcakk ben de çok istedim bayılarak emziren annelere çok imrendim ama bir türlü sevemedim. Beni en çok yoran kısım da emmek için geceleri uyanıp, o uykulu haliyle yarım yamalak emdiğindeki o gıdıklanma/kaşınma hissiydi. Ve en az 6 kere uyanırdı geceleri. Ben daha uyumadan oğlum 3-4 kere kalkmış olurdu. Memeden kesmeyi düşündüm çok kere. Ama ona hiç kıyamadım. Kendimi kötüledim hep neden sevemiyorum, çok kötü bir anneyim diye. Ama oğlumu canımdan çok seviyorum, saçının teline kıyamam. Yani öyle emzirmek anne bebek arasındaki tek bağdır diyenlere hiç İnanmamak lazım. Şimdi uyku ve meme ilişkisini kestik. Bir haftadır emmeden uyuyor, geceleri de uyandığında emzirmiyorum ve o kadar uyanan bebeğim sadece 2 kere uyanıyor şimdi. Meme diyor, meme sabah uyanınca veriyorum yA anneciğim diyorum. Birkaç defa aramızda bu diyalog geçiyor. En sonunda bazen su içip uyuyor bazen de hiç içmeden uyuyor. Sabaha karşı uyandığında daha zor ikna oluyor ama yine de oluyor. Emzirmek konusundaki düşüncem de değişti biliyor musun? Hala bayılmıyorum ama daha rahat ve keyifli emziriyorum. Bebeğimi mutlu etmenin keyfini yeni yeni yaşıyorum. Bebiş de 17 aylık