Divayorgun Mehmetereninannesi en üst katta oturtuyordum bi ara en değmiyordu peteğe ama ısınamıyordum. Genel sorun sanırım üst katta oturanların
Mehmetereninannesi Divayorgun ya anlamadığım işte bende en üst kattayım ısınıyor. İkimizin evi de güneş almıyo
Mommysharkdoodoodoodoo Mehmetereninannesi Petek aralarının içindeki tozu temizlemek bile fark ettiriyor. Arkasına koyulan alüminyum tabakalar Sıcağı duvarın emmesini engelliyor edinebilirsiniz. Bir de evet temizletmek işe yarıyor.
Mehmetereninannesi Divayorgun hayır onların altı da yakmıyo benimki de yakmıyo kadın eve gelmiyo benm alt komşum
Eylulum3 Mehmetereninannesi Sormasi ayip faturaniz kaç geliyo baya düşükte yakiyosunuz bizimki 60 ta calisiyo anca isiniyoz fatura 977 geldi bu ay kac gelir kimbilir
Mehmetereninannesi Eylulum3 biz Hatay da oturuyoruz canım. Burda öyle soğuklar yok . 35/40 arası yaktık geçen ay 415 gelmişti
Eylulum3 Mehmetereninannesi Anladim canim bizde isinamiyoduk daha dogrusu petekler tam isinmiyodu temizlettik farketti baya
Mrymalya Mehmetereninannesi biz gecen yıl temizlettik arka 2 odam hiç ısınmıyordu baya farketti şimdi bi sıkıntımız yok