lgsya Catlakbiranne göbek bağı düştü zamanlar dışarı çıkma yasağı vardı . Ozamandır hala beklıyor cekmecede hala gömcem 🤣
Honki_Ponki Catlakbiranne Evde kuranı kerimin içinde duruyor akıl edipte köye götürüp gömmek aklıma gelmiyor🤦🏼♀️
Honki_Ponki Nazlican Yalan kız inanma bunlara ben ikisinin kini çöpe attım ama asla çöp toplamıyolar kocamanlar hatta 🤣🤣🤣🤣
Seda_nur74 Honki_Ponki ay kız niye attın çöpe onlar çocuğun bı parçasıydı ben kıyamıyorum atmaya yada gömmeye idrar testini bile saklıyorum ikisinide kutunun içinde hastanede bileğine taktıklarıni saklıyorum
Ayseege6156 Catlakbiranne altınlarımın arasında duruyor 😂 hala gömemedik çocuk yaşına girecek 1 aya 😬
Jellybon_555 Catlakbiranne eşim jandarma personeli Allah nasip ederse oğlumun da böyle bir mesleği olmasını isterim 😂🥰
Wanderlust Catlakbiranne cok takilmadigimiz bir olay ama yine de evdeki cok buyuk sevdigimiz bir bitkimiz var onun dibine gomduk
Sevinc-Berke Catlakbiranne Büyük oğlum 4 yaşında küçük oğlum 35 günlük ikisininkide bi yere gömmedim herşeylerini sakladığım bi kutu var onun içinde saklıyorum 🥰