Zynpasll Merhaba sizlere danışmak istediğim bir şey var kızım 2 buçuk aylık kilosu 5300 gram herkes çok zayıf diyor bende üzülüyorum gerçekten zayıf mı sizce ? Sizin 2 buçuk ayda bebekleriniz kaç kilo oluyordu
Eslemesra Zynpasll bebegın dogum kilosuna baglı ayda 1 kilo alıyorsa iyi. Benım bebegım 2600 dogdu 2 ay sonra 4500 dü
UzncMom Zynpasll Toplu bi bebekti oğlum hatırlamıyorum ama gayet iyi kilosu bebişinizin.Doğum kilosu önemli ama yinede güzel maşallah.Kimseye kulak asmayın sağlıklı olsun elbet hareketlenince kilo alımı yavaşlayacak sürekli tontik bebek olmuyorlar 😇Etraf herşeyi söyler siz böyle şeylere takılmayın
yuhumgeliy Zynpasll bilmiyorum tam ama bana birqz zayıf geldi bebekten bebeğe değişiyor gerçi bizimkinin maşallahı var birqs iri sanırım 2 aylıkken 6380 gramdı, 3500 doğdu şuan 2 ay 25 günlüğüz güncel kilosunu bilmiyorum ama 7 vardır diye düşünüyorum
yuhumgeliy Yademom kuzum benimki 2 aylıkken 6380 gramdı seninki 4 aylık için az değil mi 3500 doğdu benimki de
Belinays Zynpasll valla bence gayet iyi bizimki de 5 aylık 7 kilo yani gayet normal sağlıklı olsun yeter şişko olunca noluyoki
Urazmedid Zynpasll bebeklerin 3ayın Sonunda doğum kilosunun 2katı olması 1yaşın sonunda da doğum kilosunun 3katı olması beklenir.
cansuali Zynpasll benim bebeğim bu gün tam iki aylık oldu . İki ay aşımız vardı sağlık ocağında birde tatildik. 5100