Yademom Geberikgelinnsss kızzz aghahaha bence sen çaldığın şeyleri camide yiyerek çarpıldın sonra bunları yaptın 😂😂😂
Geberikgelinnsss Deletedmom484545 Oysakiii Ortak yönlerimiz vardı Neden Böyle yaptın bana sjsjqısjqkakıq 😂😂😂
simiyyy Deletedmom484545 yok onlar zam yapmadı bende kendimi kovdurtamadım sonra koca buldum ben gidiyom bari evlilik tazminatı alam dedim aldım çıktım 😄
Tamashaaz Deletedmom484545 köyden misafirler geldiğinde ne zaman gidecek diye annemi sıkıştırırdım,Köyde hiç tuvalete gıtmezdim iğrenirdm(hahahhaha hep ağaçların altına yapardım)
Biricik_11 Deletedmom484545 Komşumuz kardeşimi anneme şikayet etmişti annem de kardeşime kızmıştı bende kadına sinirlendim en sevdiği tavuğu kestim sonra kuzenimle birlikte pişirip yedik😂😂halen aklımda kadından helallik almam lazım ama utanıyorum🤣
Deletedmom484545 Deterjanhanim hiç sorma ya çok cinmişim😂 ananeme gidip milletin içinde suyum geldi diye bağırıyormuşum herkes bana ters ters bakıyormuş suyum geldi demek terledim demek bu arada😂😂😂😂
Deletedmom5284 halamidagakaldirmislar kız parasını boşver günah çarpılmadığıma şükrediyorum hahahas 😂😂
Yorgunanne07 Elf_kagn roman vardır yanlış anlaşılmasın die bende söylemedin aynen cingenelerin arabasından düşsün sen onların cocugusun gelip alacaklar seni die aglatirlardi
Deletedmom484545 Yorgunanne07 benide annem seni romanlarla yani sepetçi denirdi bizim orda sepetcilerle evlendircem kara kara cocukların olsun derdi yaramazım diye derdi korkim susim diye o geldi aklıma😂
Elf_kagn Yorgunanne07 benim bu sevimsiz şaka bi kaç sene sürdü gerçekten annemi babamı aramaya başlıcaktım 😂😂 kötülemiyoruz canım çok oynardım süslenirdim ondan çingene derlerdi😂
Geberikgelinnsss ReisinKizi Babannem eski Peynirlerden 😂😂 ay Kanımı yıkatmak istiyorum Nasıl bi aileye doğmuşum Şükür ki Garip çilekeş anam Çekmiş çıkmışta Kurtulmuşuz onlardan 😂😂😂
Deletedmom484545 MelinayAsel29 görümceme yaptıgım doğrudur limonatasına😂😂😂😂hatta onun evindede hiçbişe içmezdim ilahi adalet beni bulur oda bana yapar diye
nneslihan MelinayAsel29 yok anlamadı hiçbir şey hatta kameranın çekmediği kör noktada tükürdüm ne olur ne olmaz diye🦙🤣