lalbg Deletedmom484545 19 yaşımda 5 yıldızlı bi şehir otelinde garson olarak işe başlamıştım (Turizm mezunuyum ilk işimdi) o sıralar satışta çalışan kadınlar her Allahın günü odalarına kahve falan istiyolardı bizden ama biz onların kölesi değiliz onlar da çalışan. Bi gün delirip birinin kahvesine güzelce tükürdüm. Bi tanesi de sakarin kullanıyodu onun kahvesine de 5 tane sakarin atıp karıştırmıştım öncesinde😂 yine olsa yine yaparım hiç sevmem burjuvaları😂
nneslihan SeninAnnenBirMelektiYavrm valla üstüne yapıyorsun sen bu işi demişti🤣 hoş her içişinden sonra öyle diyordu😂😂
Deletedmom_72 Deletedmom484545 Kadın cinnet geçirmişti resmen🤣Bi keresinde de arkadaşıma durduk yere tokat atmıştım yaş 5 6 sanırım kız ağlama krizine girdi.Sonra abisi beni yakalayıp dövmüştü😂😂
Deletedmom4444 Deletedmom_72 Senin icin düşüncem 🤓Bak buldum Sobaya gazete atiyordum bi haber dikkatimi cekti.Geri almaya calistim hop koltuk tutustu sucu ksrdesime attim daha 3 yasinda falandi 😏😏 Tabi babam inanmamisti o ayri 😂😂😂
MelekSubasi seheriko Kız bizde yaşlar 10 11 iken bizden biraz daha büyük arkadaşa bize periler geliyor demiştik. Arkadaş iletişim kuruyorum susar mısın demişti kıza sessizce durmuştuk sonra bir anda garip sesler çıkarmıştı arkadaş kızın üstüne yürümüştü kız altına kaçırmıştı slaşcşşd
Elf_kagn Geceleri çok tuvaletim gelince gitmeye korkardım abimin yatağına yatıp salardım annemde abimin işediğini sanıp ona kızardı abimde gerçekten kendisi yaptığını sanardı ah abim affet çok küçüktüm 😂😂😂