1omer_annesi Saçlarım acayip dökülmeye başladı önünü almazsam tek bir gel dahi kalmayacak emzirme döneminde bunu yaşayan var mı çözüm bulabildiniz mi?
Seher2 1omer_annesi benim de aşırı dökülüyor sağlık ocağına gittim normal dedi .. nesi normal böyle olursa kel kalmaktan korkuyorum
Denizzz88 1omer_annesi benimde aşırı dökülüyor evde sürekli saçım toplu gezmeme rağmen heryer saç 😩 benim eskiden de dökülürdü ama şu emzirme döneminde iyice arttı ne zaman geçiyor ki acaba
Eccceeee 1omer_annesi Benim saçımın ön kısmı resmen yoktu at kuyruğu yapamıyordum.simdi öyle çıktı ki saçım
Mrvdgn Çok normal dökülmesi bir süre sonra bitecek ve yenileri çıkmaya başlayacak hiç moralinizi bozmayın
Mrvdgn 1omer_annesi hiç canınızı sıkmayın :)küçük küçük tekrardan çıkıyor ama dökülmesi bir kaç ay sürüyor en fazla 2 ay sonra normale dönecektir
Mrvdgn Aynı şeyleri yaşadım hiç saçım kalmiycak diye düşünmeye başlamıştım avuç avuç elime geliyordu hamilelik boyunca dökülmeyen saçlarımız doğum sonrası toplu döküldüğü için bu şekilde oluyormuş yine de tahlil yaptırmanizi oneririm
Elizevam Bende kel kalıcam az kaldı beş aylık olucaz beş gün sonra bizde avuç avuç saç dökülüyor evde her yer saç oluyor sinirlerim bozuluyor
[silindi] 1omer_annesi Ayyy aynen benim de dökülmeyen saçlarım gitti, resmen 2 haftadır her yerden saçlarımı topluyorum 🥴 Hiç de sevmem orda burda saç teli görmeyi…
Birkedilianne 1omer_annesi Canım haftada 1 zeytinyağı yada Hindistan cevizi yağı ile yağla komple saçlarını saç çıkarıyor dökülmede olmuyor ben öyle yapıyorum
Denizzz88 1omer_annesi evet bende belime kadar olan saçlarımı omuz hizasında kestirdim 8 ay oldu doğum yapalı 5-6.aylarda başladı çok dökülmeye hala tam gaz devam
1omer_annesi Denizzz88 benimde belimdeydi hamilelik te güzel uzamıştı dökülünce kestiriyim azalır dökülmesi dedi aynı devam ediuor
Mrvdgn Kızlar 3. Ay sonrası tiroidlerinize de baktırın doğum sonrası hormonlarimiz da patlama oluyor saç dökülmesi şikayetiyle gittim hipertiroidi ve graves olduğumu öğrendim ilaç tedavisiyle geçti emzirme dönemi yaşanan şeylermis
1omer_annesi Mrvdgn benim de troidim var yavaş çalışıyor 100 mg ilaç kullanıyorum buda etkili olabilir