Betus_93 Purposeless nasil araba guzel mi. Bende travelden sıkildim baston tipine geccektim araba bakiniyorum🙄
Nur92 Maviseker canım ben de satıyorum kraft twist travel sistem 2800 e aldım 1200 e satıyorum puseti de var puseti hiç kullanmadım diyebilirim yeni gibi
Purposeless Betus_93 canım benim bebek arabam büyük geliyor bagaja sığmıyor joie pact bebek arabası kapanınca baya küçülüyor o yüzden arıyorum 😊
Minikprensannesi Maviseker ben kraft xlx travel sistem satıyorum ınternetten bakın modeline özelliklerine 360 derece kendi etrafında dönebilen bebek arabası güzel bakın internetten özelliklerine isterseniz konuşuruz
G_ADAN Purposeless evet benim de çok hoşuma gitti bende arıyorum canım letgo ya falan baktım ama çok pahalıya koymuşlar
G_ADAN Purposeless bu arada baby2go cool, baby2go mojo modellerine de bakabilirsiniz ben onlarfan da arıyorum onlar da aynı joie pact gibi😊
G_ADAN Deletedmom002 canım bakıyorum ama aradığım modellere hiç denk gelemiyorum baby2go mojo, baby2go cool veya joie pact gibi.
G_ADAN Deletedmom002 eğer ki bu modellerden bulamazsam artık normal baston alacağım dolaptan. 2 ay önce aldım büyük çocuklar oturmuş kapının önünde araba ayrılmış resmen. Daja 2 ay önce aldığım için de çok fazla bütçe ayıramıyorum şimdi o yüzden de çok bulamıyorum
Deletedmom002 G_ADAN Normal bastonda güzel ama kabin boy olanlar inanılmaz kullanışlı geliyor bana, bende burdan dönünce alacağım tek başıma çıktığım zaman daha pratik olur diye. Chicco miinimo var birde, sırta falan takılıcak kadar küçülüyor çok beğeniyorum.
G_ADAN Deletedmom002 evet bende baktım çok beğendim ama 2.el satanını bulamadım onun. Bulduklarım da sıfırı örnek 1000 se 700 800 e koymuşlar😊 bende kabin boy istiyorum kızım doğdu doğalı salı günü 12. Uçak yolculuğumuz olacak işime geliyor yani kabin boylar tabii bulmak mesele😂
Minikprensannesi Kraft twist xlx travel sistem bebek arabası satıyorum arkadaşlar 2.500 ama 2.200 e kadar verebılırım isteyen arkadaşlar ulaşabılırler bana
Maviseker Minikprensannesi cok değil mi canım benim 1000 tl ye sıfırını görüyorum internette fotosunu atayım istersen ikinci el sonuçta biraz ucuk geldi