Crn-akn1 1 hafta önce e bebek markası olan baby me bebek bezi 120 TL iken bgun 180 TL olmuş nolucak böyle nereye gidiyor bizim sonumuz ?
aksam_ Crn-akn1 valla çok haklısınız, bizde sleepy kullanıyoruz en uygun nerden bulabilirim diye araştırdım en son gitti gidiyor da buldum. Allah sonumuzu hayr eylesin
KubosM Crn-akn1 Geçen gün aynı şoku bende yaşadım. Minies kullanıyorum en son aldığımızda 41 liraydı şimdi 60 lira olmuş. Abarttıkça abartıyorlar
Keremikoom Crn-akn1 Offf şaka gibi bende daha iki gün önce baktım 2 paket 5 numara 250 TL ye geliyordu şimdi teki 220 olmus😂
BalkizimBaloglum2 KubosM o şoku bende yasadim ya ayin birinde 44 liraydi olmuş 60 lira bu kadarda artarmi ya
KubosM BalkizimBaloglum2 Merakla bekliyorum daha ne kadar arttıracaklar diye. Sanki hepsi birbiriyle yarışa girmişler gibi
Limoncicegii Crn-akn1 Bende baby me kullanıyorum bugün bir anne daha yazmıştı ve gerçekten öylemi diye girip baktım ve şok oldum bir ay önce 200adet aldıgım fiyata şuan 100 adet alabiliyorsun 😐
Crn-akn1 Çok üzülüyorum bu duruma iyice çıkmaza giriyoruz artık hergün farklı farklı kat kat zam işsiz onca insan var çocuğu olan bebeği olan yazık günah ya yemin ederiz yazık günah
Biskrem Crn-akn1 3 gun icinde paketi 219_ 249 ve 289 oldu bezimizin. Sadece 3 günde pakette 70 tl artış
Crn-akn1 Biskrem ben molfixten geçtim baby me molfix pahalı diye ama bu marka da farksız oldu sadece 1 kere uygun fiyata aldım şimdi diğerlerinden bi farkı yok
peri_masali Crn-akn1 125 tl olan bebelac gold 900 gram mama 175 tl olmuş. Sonumuz hayır olsun 50 tl birden zam gelmiş…
Crn-akn1 peri_masali sen öyle deyince girdim kullandığım mamaya baktım Onun fiyatı artmamış yakında oda artar canım
Biskrem Crn-akn1 malesef oyle,guyaa marketler denetleeniyor,stokculara ceza vs,yalaaaaan. Hani dolara bagliydi dolar dusunce ne düştü
peri_masali Crn-akn1 Allah yardımcımız olsun çok zor. Markette 175 tl olmuş internette baktım 150 tl ile 225 tl arası. Fiyatlar da her yerde farklı kesin sizin mamaya da zam gelir canım