meltemmm1999 Merhaba kizlar 3 aylik bebegim var sese yönelip bakmiyor normalmi bu sizin bebekleriniz bakiyormu
susunbebekuyuyo meltemmm1999 3,5 aydan sonra sağa sola sese azar azar dönmeye başlıyorlar ve ellerini emmeye başlıyorlar 4 aylık bebeğim şuan mesela döndürmeye başladı kafasını sese doğru
Aselezgii meltemmm1999 çok net seslerimizi biliyor seslendiğimizde anne mi babamı direk bakıyo elleri emiyo hep ağızda damaklarında ateş bile var daha demin bununla ilgili post açtım hatta erken gidiyoruz sanırım. Sizede doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim her bebek farklıdır annesi endişelenmeyin 🥰 bebeğim tam 3.5 aylık
Efemmmuhammet Benım bebeğim ılk iki işitme testinden kaldı 9 Hun kuvezde yattı sonra kı işitme testinden geçti 1aylık şuan seslerde ırklıuor konuşunca bana bakıp odaklanıyor dr götürmekte yarar var
meltemmm1999 Efemmmuhammet benim bebegimde seslere irkiliyor ama bakmiyor sese bizimkide gecti isitme testinden
meltemmm1999 Efemmmuhammet 1 aylik ve siz konusunca sizemi donuyor? Cok ilginc doktora dedim zaten 3 gun once gittikte 4 5 aylikken yaparlar onu dedi ben genede merak edip sordum. Burda
Efemmmuhammet meltemmm1999 bızımkı odaklanıyor testten kaldığı için özellikle dıkkat edıyoruz ısıtmesıne
meltemmm1999 Efemmmuhammet yok kiz duyduguba eminim doktor kontrollerini aksatmiyoruz sıkıntı cikmadi hic
meltemmm1999 meltemmm1999 Efemmmuhammet 1aylik bebegin size donup bakmasi imkansiz canm siz oyle saniyorsunuzdur en yakin netteki doktorlara bak dinle YouTube den
meltemmm1999 susunbebekuyuyo bende o sekil duydum yani doktor soyledi suan erken 4 ayda diner diyede bayan 1aylik donuyor sese deyince şaşırdım acikcasi ellerini nezmn giturdu agzina bizimki goturuyorda sanki istemsiz goturuyor gibi geliyor ama uzun sure elleriyle ugrasiyor bakiyor felan
susunbebekuyuyo meltemmm1999 evet ellerini keşfetmeye izlemeye ve emmeye başladı şuan mesela elimi tutunca ağzına götürmeye başladı 2-3 gündür