Hsnbyzmtn Oznur_0708 ay gerçekten öyle bı anda hepsine zam gelmiş sanırım. Pedler gibi 😏 Allah’tan hala regl olmadım
Oznur_0708 Hsnbyzmtn molped kullanıyorum yine ucuz ve iyi ya orkid 35 tl 😂 şaka gibi molpedi 5 tl ye alıyodum şimdi 9.95
madrefelice Hsnbyzmtn bende bir kere molfix aldım pişik olmuştu ondan beri bez değiştirmeye cesaret edemiyorum ne yazıkki
Hsnbyzmtn madrefelice ben çok bez değiştirdim şükür bı sıkıntı olmadı taşması dışında. Kanz kullandım tuhaf bı kokusu var hoşuma gitmedi. Önlem kullandım onunda çizgisi yok. Molfix külot bez kullandım onu da sevemedim karnını sıktı ve taşırdı. Goon premium kullandım dokusu diğer bezlerden çok farklı yumuşacık sanırım tekrardan ona dönücem 🤷🏻♀️
BsO Hsnbyzmtn bim in kendi markasını kullanıyorum en son aldığımızda 50 tanesi 50 TL idi gayette memnunum molfix pişik yaptı bize onunla başlamıştık ama şu an bimin benzinden çok memnunum
Hsnbyzmtn BsO evet onu duydum da cesaret edip alamadım hiç belki denerim merak ediyorum bı kaç kişi önerdi
BsO Hsnbyzmtn benim çevremde de kalitesiz gözüyle bakıp kullanmayanlar oldu ama pişik yapmadığı sürece gayet kaliteli taşma vs yapmıyor mesela
minikcivcivinannesi Hsnbyzmtn sleepynin her modelimi kullandım , natural , bio natural , extra hepsi taşırma yaptı. Suan 5 no prima sipariş verdim cok pahalı ama bi paket alıp denediğim de hiç birinde tasma yapmamıştı. Bu fiyata da hep nasıl alıcam bilmiyorum 😩
Hsnbyzmtn minikcivcivinannesi prima alıyorsan baby me Aloe Vera lı da alırsın bak dene istersen gerçekten çok güzel bez
minikcivcivinannesi Hsnbyzmtn teşekkür ederim onu da deniyim o zaman küçük paketleri oluyor mı 20 li falan
Tugceden34 Bizde Prima aktif kullanıyorduk malum zamlar yüzünden, artık gündüzleri goon premium soft, uyumadan önce de Prima kullanıyorum herhangi bir pişik vs yapmadı umarım böyle devam ederiz 🙏 Allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor bu devirde..