Girlmomsss Sütlü içecek kısmı beni cezbetti sizce güzel mi alınir mı? Türk kahvesi makinemde yok. Sizce kullanışlı mı köpüklü vs yapıyor mu?
BirAlparslanAnnesi Girlmomsss valla bende karaca 5in 1 var sütlü içecek süt ısıtma vs herşeyi yapıyo evet ama açıkçası beni cezbetmiyo yani çok aman aman bişey değil🙄
Ebruli101 Girlmomsss ben kullanıyorum canım bugün oğluma sütü bile onda isittim geçen yıl Ocak ayından beri kullanıyorum her gün kahve yaparım bazen günde birkaç kere bol köpüklü oluyor ben memnunum iyi ki almışım ☺️
Girlmomsss BirAlparslanAnnesi cezvede ısıt yap aynı şey diyosunuz yani çok kahve tüketen biri de değilim uygun fiyatlı da o yuzden dusunduruyo alsam mi diye
BirAlparslanAnnesi Girlmomsss valla bana bendekine ev hediyesi almamış olsaydı kayınbabam bana sorsaydı onun yerine yarım altın al derdim kendim şahsen okadarki gereksiz özellikler😂 o yüzden bence daha güzel marka bakabilirsin imkanın varsa ki ben kahvekoliğim ona rağmen beğenmedim sütlü olayını dibi falan tutmuyo diyorlar ama tutuyooo
BirAlparslanAnnesi Ebruli101 Reyna SelimeliS sizinde süt ısıtmada peki kaynatıyormu yoksa ılık mı yapıyo? Şimdi merak ettim hani acaba benim makinede mi sorun var ki diye
Ebruli101 BirAlparslanAnnesi canım sütü ben çocuğum sıcak içemiyo fişi taktım sinyali falan beklemeden hemen çıkardım ona rağmen sıcaktı , sütü bugün ilk kez koydum ama kahveler falan bence gayet sıcak
SelimeliS BirAlparslanAnnesi benimki hatır hüps modeli ayri süt ısıtma modu yok ama sütlü kahve yaptigimda gayet yeterli sicaklikla oluyor yani
BirAlparslanAnnesi Ebruli101 yok kahve olarak bende çokk memnunum ama mesela süt ısıtma sütlü içecek sıcak gelmedi bana 😐 olmadı servisi bi arıyayım🤷🏻♀️
Azrikoo Bende hatır hüp var alırken çok araştırdım aşırı da kahve koliğim sütlü özelliği olanı almadım ben ondan sürekli şikayet vardı bu yüzden normal olanı aldım kahvenin tadı bile değişiyor güzel yapıyor tavsiye ederim
darkcoffee Girlmomsss ben almıştım hatır hüps hiç köpük yapmıyordu kahveyi ve süt ısınırken taşırıyordu sonra anneme verip plus mod 5 in 1 aldım Karaca’nın şuan ondan memnunum
BirAlparslanAnnesi darkcoffee peki siz süt ısıttığınızda kaynatıyormu 🙄 ya bendede var 5in 1 ama kaynatmadı geçenlerde sanki 😐