PelinleGunler Kızlar bebeğinizle birlikte banyo yapıyor musunuz? Bebeğim yaklaşık 2 aylık gün içinde bazen kaka yaptıktan sonra yıkamak istiyorum bebeğiyle duş alan var mı😅
Ayseege6156 PelinleGunler biz ailecek alıyoruz eşim ben oğlum 11 aylık 😂 asla durmuyor su manyağı aşırı seviyor ama çok hareketli o yüzden birimiz yıkıyor birimiz tutuyoruz 😂 o sırada üçümüzde yıkanıyoruz
ktnzehra49 PelinleGunler kızım 20 aylık ya benimle ya babasıyla duş alır 2 ayından beri şimdi 15 günlük bi kızım daha var 2 aydan sonra artık üç kişi olcaz banyoda 😅😊
Divayorgun PelinleGunler hiç birlikte yapmadık. Onu tutarken kendimi nasıl yıkıycam. Havlumu faşan nasıl giycem zor geliyor gözüme
Yademom Ayseege6156 hahahahhaha ayyy😂😂 hepiniz bir arada çıkıyorsunuz işte ne güzel bebek size tasarruf öğretiyor
Deletedmom896 Ayseege6156 Ahahs biz de sağolsun arada kese bile atıyor kocişim o beni keselerken ben kızımı keseliyorum dönüyor Oda babasını keseliyor😂
Ggercn Bizim bütün banyolarımız birlikte . Birgün babasıyla yıkanıyor birgün benle . Hem ten teması sağlıyoruz hemde banyo fobisini engelliyoruz 😍 tavsiye ederim
Aysemia Benim oğlum da 3 aylık gelişiminde. Kucağıma alıyorum bana sarılarak yapıyor. Korktuğu zaman memeden bi fırt veriyorum rahatlıyor😅 ya da fıskiyenin altına tutuyorum dururlarken sesimle eğleniyor😄
asiltonunmommysi PelinleGunler ben 2 aylıktan beri kucağımda kendim yıkıyorum. Gençleştim resmen küvette iki büklüm oluyordum
Ayseege6156 Deletedmom896 hahaha valla bizde öyle 😂😂 çokta iyi oluyor aynı anda duş alınıp bitiyor sıra bekleme derdi yok banyoyu 2-3 defa temizleme derdi yok hepsi aynı anda hoop tamam 😂
Teemo07 PelinleGunler biiizzz.. 4. Aydan beri birlikte giriyoruz duşa. Kucagıma alıyorum veya mama sandalyesinde..
avaredolaniyorum PelinleGunler ben been 🙆🏻♀️ O kada rgüzel bir his ki ve bebekte müthiş huzurlu oluyor sarılıyor 7 aylık olucaz banyoyu böyle sevdi💜
ilayda94 Kayar diye korkuyorsanız bir tabureye oturup bacaklarınızın üzerine havlu koyun bebeğinizi kucağınıza öyle alın. Birlikte duş almak sütü bile artırıyor. Ten teması bebeği sakinleştiriyor.