Anne_gunlugu Bugün kan tahlili yaptırdım kızıma kan değerlerine B12 çok düşük dedi doktor takviye verdi.1 ay sonra tekrar bakalım diyip gönderdi.Moralim çok bozuldu düzelir mi sizce başına böyle birşey gelip düzelen oldu mu?
BirAlparslanAnnesi Anne_gunlugu bebeğinize bol kırmızı pancar yedirin tam mevsimi miss😍şifa olsun inşallah düzelir merak etmeyin
Adaaa_ Anne_gunlugu benimkinin de vitaminleri düşük çıktı biraz kanı da öyle polivit ve ferro Şanal b verdi doktor ilaçlar bitince gidicez bakalım. Yaşından sonra iştahı da kesilmişti. Ondan sanırım. Bide ev taşıdık o sıra kan ilacını ve d vitamini kaybettim halbuki calpol karın yanındaydı. Ondan düştü diye düşünüyorum vitaminlerin..
irva Anne_gunlugu Kan ilacı olarak vitagil de kullanabilirsiniz.Keçiboynuzu özlü vitamin değeri diğerlerinden daha yüksek iyi de geliyor.
Anne_gunlugu BirAlparslanAnnesi onu hiç duymadım doktor pekmez ver dedi kırmızı pancarı denicem teşekkür ederim
BirAlparslanAnnesi Anne_gunlugu aslında pekmez kan yapmaz eğer hakiki keçiboynuzu özü bulursanız direkt o kan yapıyo..kırmızı pancarı da ben kendim içinde kullanıyorum bebeğim içinde..yapacağınıZda mutlaka içine bir kaç damla limon damlatın demiri ortaya çıkarsın😍
gamzelikizim Anne_gunlugu kiz pancar full vitamin kizima corbasini yapiyorum kendim limonlayip yiyorum ama suda haslama buharda kabuklarini da soyma haslarken
Anne_gunlugu Adaaa_ ben 1 ay kullandım kan ilacını sonra bıraktım o yüzden heralde kansızlığı bizede aynısını verdi
_Nehirim_ Anne_gunlugu ya bizde de çıkar desenize 😬bizede sağlık ocağı verdi ama kullanmadım baya mahvetti bir dahada almadık ne yalan söylim 3 gün sonra 7 aylık olucaz ama başlayalım bizde o zaman kan ilacına 😬çıkar kesin biz de de🥲
irva Anne_gunlugu Bunu damla olarak kullanmadım canım bende.İçinde damlalığı var şırıngaya benzer.Ml olarak kullandım yani 0.5 ml kadar çekip oğluma veriyordum.
gamzelikizim Anne_gunlugu hatta icine havuc patates sogan ekle çok az hasla blender yap az tuz zeytinyağı miss gibi corba
BirAlparslanAnnesi _Nehirim_ imkanınız varsa sağlık ocağının verdiğini değilde bestiron,sidefer yada ocean microfer kullanın derim