Balperisi Deletedmom99886 haklısınız ama küçükken kağıt israfını çok yapıyorlar tercih sizin tabiki 😇🙏
nneslihan Balperisi https://ty.gl/rsgajt79u0 masa ve sandalyesi bu. Fiyatı görünce çok şaşırdım kasım ayında 189 liraya almıştım 🤯
Balperisi nneslihan teşekkür ederim çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını acil almak lazım sanırım sonra yetişmek daha da zor olacak🤦🏼♀️🤯
Saresi nneslihan aradığım yorum ❤️ Peki cariocanın parmak boyasını kullandınız mı canım? Ben de onu almayı düşünüyordum
nneslihan Saresi kullanmadım ebrucuğum, ilk parmak boyası deneyimimiz mammacomica dough bu markadan oldu. Carioca nın yorumlarında kötü yorumlarda vardı o yüzden riske atmak istemedim
Arafinannesi Deletedmom99886 carioacanın turuncu kutulu olanları bebekler için parmak boyası fırçalar aldım Sulu boya kuru boya pastel boyaları çok iyi bide silinebilir resim defterleri var onlarada bakabilirsiniz hepsinden çok memnunum..
LaraCroft Carioca’nın sulu boya, parmak boya, Teddy jumbo, teddy mum boya, 3 in 1 jumbo boyaları mevcut bizde. Hepsindende çok memnunum 🌸