[silindi] Elfylmzkk kedi tüyü toplama aliyor bide kurutma makinasi topluyor ama sonra kurutma mak toz haznesinden tekrar elimle topluyorum
AytenMina Elfylmzkk bende alez kullanıyorum aöa hiç öyle bir sorunla karsılasmadım. Hatta 2 gün önce bebegime pekmez yedirirken döküldü yıkadım hiç öyle bir sey denk gelmedim
Elfylmzkk AytenMina cnm vala yapısıyor. Kalkmıyor da. Süpürgeyle bi ara giriştim. Baya da ugrastm bi sonuc alamadım
_YanakReisinAnnesii Elfylmzkk bende bu konudan muzdaribim kocamın yarısı yatakta kalıyor nerdeyse çünkü 😤🤦♀️ şuracıklarda bekleyeyim 😂
Elfylmzkk _YanakReisinAnnesii hahahahaha vala canım kimse doğru duzgun bişi demedi. Bi tane tuy toplayıcı var ondan alayım dedim. Ürüne talep patlaması olunca 100 liraya cıktı. Gırgır tarzı bişi. Açıkçası yuz lira bi gırgıra vermem 😂😂
Giz3w Elfylmzkk ben tamamen cikarttim alez fln kullanmiyorum bebegim olunca hem terletiyor hem kil tuy fln yanimda yatiyor bazen diye istemedim
Giz3w Elfylmzkk yataga pijamayla giriyorsunuz nevresim seriliyor vs mide bulanmasi neden 🤣o plastikten uretilen seylerden midenizin bulanmasi lazim bence