Elfylmzkk Kizlar yatak alezine surekli killar yapisiyor. Ve asla kalkmiyor. Sizde de bu sorun var mi? Varsa nasil hallettiniz bu meseleyi. Moralim bozuluyo her nevresim degistirdigimde 😡😭
TheBaby Elfylmzkk Tek tek elimle topluyorum kışın her hafta hatta, yazın zaten 3 günde bir yıkıyorum nevresimleri. Ona rağmen yine yenileniyor. Bu erkekler çok kıl döküyooı ya
birtutamsac Elfylmzkk tek tek topluyorum bazen bazende makineye atınca gidiyo bi kısmı, Hayır bi de anlamadığım çarşaftan nasıl geçiyo da aleze yapışıyolar
Deletedmom27337 TheBaby işe yaramıyor 😂 ama bn siyah kıyafetlermde kullanıyorum rulo kıl toplayıcıyı memnunum :) alezdekiler süpürgeye çekiyorum gene çıkmıyor. Anca çımbızla toplamak gerek
Elfylmzkk birtutamsac herkes bu cileyi cekiormussa ah su ev hanimlari 🥲🥲 napcaz bole alezde kil oldgunu bilmek beni yatagimdan tiksindirior😂
Zeynep11 Elfylmzkk bende tam tersi önce kapitone olandan aldım çok beğendim, sonra aynı markanın bu saç kıl toplayanından aldım değişiklik olsun diye 😅 tabi böyle olduğunu bilmiyordum kötü bi tecrübe oldu