Songulayaz Onericeginiz warmi ıyi bakan egepole gidiyorduk tersliyo özel yani bide başka doktora götürmek istiyoruz
yldrm986 Songulayaz canım Görkem ASTARCIOĞLU diye bir doktor var ben istanbulda yaşıyorum vallahi bir ara sırf o doktor için İzmir'e taşınmayı düşündüm o derece❤️Çok bilgili süper bir hekim
KardelennUmut Su hospital Kadir Mutlu çok memnunum istediğim zaman mesaj atarım ararım sağolsun nazikçe cevaplar güleryüzlü muayene yaparken oğlumla oyun oynuyor
Minikprensannesi KardelennUmut doktorla telefondAn iletişim kurabılıyormusunuz ? Bende iyi bi doktor arıyorum bebegımın alerjık bi bunyesı var iyi bi cocuk doktoru lazım bana
KardelennUmut Minikprensannesi Evet kurabiliyorum benim oğlum da çok hassas bir cilde sahip sürekli konuşuyorum
Ballilokmaayse Songulayaz Güzelbahçe yelki de Selda sivaslıoğlu doktorum. Kliniği var. İnanılmaz ilgili bir doktor gözüm kapalı tavsiye ederim.
eyluleymen Songulayaz egepol neşe yar hanıma gidiyoruz güleryüzlü bir doktor.siz hangi doktora gidiyordunuz🤔
Aybuke35 Songulayaz Karataş hastanesi doc.zelal hanım çok iyi ve çok bilgili doktor. 9eylulde prof Adem var herkes çok beğeniyor ama ben hiç begenmedim adamın tavrını herşeye ilaç veriyor