Yademom Ben eskiden uykuyu çok severdim boş bulduğum yerde uyurdum ama anne olduktan sonra sabah 7 de bile kalksam bebeğimin o gülen yüzünü görünce dünyalar sanki benim oluyor.🥰 bir de kızım olduktan sonra sanki dünyadaki tüm çocuklar benim çocuğum gibi bakıp üzülüyorum 🥺 siz anne olduktan sonra?
Balkizlarim Yademom Kızlarımla mutfakta vakit geçirmeyi , oyun oynamayı ve müzik açıp dans etmeyi çok seviyorum iyiki kızlarım olmuş iyiki anne olmuşum 🤲🌺😍 herseyi yapabiliyorum şükür zamanla rayına oturtum 🍒🍒
BabyYoda Yademom Eğer oğlum sabah 7 de güne başlamak isterse ona diyorum ki “saçmalama lütfen okula başlayınca bu günlerini çok ararsın fırsatın varken uyu evladım”. 😄
egelsenkonuss Yademom anne olduktan sonra değişmeyen tek şey değişimin kendisi kaldı 😄 özellikle tukurdugumu yalamak konusunda master yaptim
fermaninannesi Yademom anne olduktan sonra uykusuzluktan insanın ölmediğini ve bu dünyada yaşamak için bir sebebim olduğunu anladım,karşılık beklemeden sevmeyi iliklerime kadar hissediyorum. En önemlisi küçük bir insanın kaka yapmasına ne kadar mutlu olunabilirmiş onu anladım 😂😂😂😂
Yademom Balkizlarim aynen öyle bende ilk yapamıcam gibi geldi ama allaha şükür herşey yerine oturdu annelik çoook farklıymış 🥰
Seda_nur74 1234___ valla benimde oğlum beş aylık ama Kukuli şarkılarını çok seviyor bütün serilerini ezbere aldım artık😂
BabyYoda Yademom Benim bebem de 5 aylık olduğu için aynı tepkiyi veriyor ama ağaç yaşken eğilir diyerek anlatmaya devam ediyorum 😄
Edaline BabyYoda 😂😂öyle oluyor maalesef, uygulama da zorlaşıyor herşey , hele yorgunsan insan yapmam dediklerini yapıyor 😅🤷🏻♀️
Yademom fermaninannesi dediklerinin hepsini yaşıyorum. Kaka meselesine gelirken 2 gün önce eşimle mutluluktan uçcaktık 😜
ZeynepNurten Yademom bende uyku aşığı bi insan olarak uykusuzluğu öğrendim çok sabırlı biri olduğumu farkettim oğlum kalp hastası doğduğu için 4 yılım hastanelerde geçti ve geçmeyede devam edicek o yüzden hastanelerden nefret ettik oğlumla ama onun iyiliği için gitmek zorundayız
ikikoalaanasi Yademom anne olduktan sonra daha fazla duygusallaştım bende. Haberlere bile bakmıyorum bu yüzden jdjdjdjs bazen onlara yetişebilmek telaşıyla yemeyi, su içmeyi, tuvaleete gitmeyi bile unutur olurum. Başka kim için yapılır ki bu fedakarlıklar 🥺
Yademom ikikoalaanasi evet bende asla izleyemem sokakta bile gördüm mü içim paramparça olur. Evet annem hep derdi evlat bambaşkaymış🥺