Pamirkus HamzaTugra yaa keike ama ben 2012 mezunuyum 😀 ama donem uzatmıştım 2013 şubata kadar da ordaydım 😀
Pamirkus gizemklkdln aynen ben meslek yüksekokulndaydım otogarın orda bi de 2012 mezunuyum tühh yüne tanıdık çıkmadı 😀😀
Pamirkus gizemklkdln bursa mı? Kız yanlış ablaşılma oldu hatlar karıştı ben aksaray üniversitesi mezunuyum 😀😀😀
Mikiii Esraa-miros ben Samsun’dan evlendim soyad değişti tabiki burda yazmak istemiyorum hepimiz kaynanadan kocamızdan bahsediyoruz sjshejsh 😂😂🙋🏼♀️🥰 bizde bayramda gidiyoruz arhaviye
Simurg Kirmizisaclibayan benim adım da Tuba 😍 ne güzel rastlantı oldu bu böyle.. yazdığınız herşeyde kendimi gördüm merkezi yemekhane çalışma odaları koridor sohbetleri kantinde çay içmeler dostluk hüzün mutluluk hepsini çok çok çok özledim
Kirmizisaclibayan Simurg vay be adaşız bir de 🥰 Ya gerçekten burnumda tütüyor, rüyalarıma giriyor. Ne güzel zamanlardı. Desibele giderdik eğlenmeye. Bazen şamata filan 😀
Simurg Kirmizisaclibayan evet adaş çıktık 😍 desibele hiç gitmedim ama şamata favorimdi 🤗 kampusteki küçük sinemaya da çok giderdik. Kesin karşılaştık mutlaka karsilasmisizdir yurtta yani 😍 çok memnun oldum Tuba 💜