yinehamile35 Satgiray ben de Eğitim Fakültesi 2012 mezunuyum☺️ Ama hazırlık okumuştum Oydem’de,İlahiyat Fakültesi karşımızdaydı
Satgiray yinehamile35 bende hazırlık okudum 😊 aynı yıl okumusuz belki de karşılaştık duraklarda😊nerelisin
Denizlina BarlasMomm evet bende 2019 da başladım mezuniyetten sonra zaten izmirde yaşıyorum duymuşsunuzdur belki okurken izeltaş diye bir firma var izmirde orda çalışıyorum 3 yılı geçti. Kalite bölümündeyim kızım 5aylıkken başladım malesef. İnşallah bulursunuz gönlünüze göre iş ve kreş :)
BarlasMomm Denizlina yaa sizin adiniza cok sevindim calistiginiz için. Insallah cok tesekkur ederim :)
yinehamile35 Satgiray ne kadar da şanslıymışsın,Samsun hayran kaldığım bir şehir benim için 😍 Sınıfımda 2 kişi vardı Samsunlu,çok güzel şehir ya,yurdum da Atakum’daydı.Ama ben Çiftlik Caddesi’ni çok severdim😍
Satgiray yinehamile35 çok çok şanslıymisim ama tabi bölüm zor olunca tam manasıyla yaşayamadim benim de Atakum kız yurduydu c bloktaydim☺️ yağmur yağınca o ağaçların kokusu elimizde kahve balkonda otururduk ah ah
52moomm Anayimbenanaaaaa ordunun kokusu geldi burnuma sen yazınca öyle özledim ki şu an sivastayım ben ordu nere Sivas nere … otel işletme 2016/18 bitirdim ya sen ?💜
Zeyneppppce Lovelandik-55 Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi canım güller diyari Ispartam çok özledim 🌹🌹🌹