Gazlı bir bebek annesi olarak sana tavsiyelerimi söyleyim. Bebeğim 65 günlük ve hala gaz sancısı var ve doktor 4 aylık olana kadar olur diyor. Önce bunu bilmeni isterim. Hemen geçecek diye düşünme. Bebekten bebeğe değişiyor. Ben sap simplex kullanıyorum 10 damla günde 3 öğün. Yani normal derecede faydası oluyor. Kimisine göre bu damla süper diyor ama benim bebeğim çok gazlı olunca ek olarak biogaio aldım ama hiç bir işe yaramadı Bende. Bu Damla’yı bitirdim ve bir daha almadım. Şimdi sap simplex in yanında zinco kullanmaya başladım 4 damla günde 2 sefer. Yani bir bakıyorsun bazen iyi bazen çok kötü. Doktorum bana bu damlalar hafif rahatlatır tamamen geçirmez böyle çekeceksin demişti. Ha bazı çocuklar da geçti deniliyor. Ama bence hafif gaz sancısı varsa bunlar geçiriyor ama benim gibiyse sadece hafifletiyor yine ağlıyor bebek. Rezene de içiyorum kimyon da ama çok faydasını görmedim. Ayağına sıcak şeyler koydum patik giydirdim hep. Demem o ki denemediğim şey kalmadı, sanırım kendi geçene kadar çekeceğiz. Allh yardımcın olsun.