Mom73727 Elmass42 hadi yaa😟memnun olan kadr olmayandan cok var pudralamayı duymadım hiç bi araştırayım
Elmass42 Mom73727 tabi bu kaş olduğu için biraz daha fazla düşünüp karar verilmesi gereken bir şey bence insanin yüz mimiklerini etkiliyor sonuçta o yüzden memnun olan kadar olmayan da oluyordur 😊
Mirzabosss Mom73727 bayan kuaförü olarak söyliyim aynı zamanda beş yıldır Kaş yapıyorum micronlading yaptırıncada kaşınızı aldırmaya devam edeceksiniz sadece şekli belli olucak geri kalan tüyler düzenli olarak alınıcak
Arc1993 Mirzabosss alerjik reaksiyonla karşılaştığınız oldu mu? Benim biraz hassas cildim de korkuyorum açıkçası. Gözleri, kaşları şişenler oldu mu? Saç boyuyordum zamanında öyle bir şeyle karşılaşmadım ama bilemiyorum
Mirzabosss Mom73727 lazer yaptırabilirsin ama o da kesin sonuç vermeyebilir yüz bölgesinde uzun sürer yani ama istersen bi lazer uzmanıyla görüş göz bölümüne lazer yaptıranı gördüm yani kaşına ama herkes yapar mı bilmiyorum
Arc1993 Mom73727 Tekirdağdayım ben. Kampanyalı olduğunda ödemiştim ücretini. 500tl. Şu an artmıştır. Ben de korkuyorum aslında 😀 yüz sonuçta şişer eder mi diye
Mom73727 Arc1993 750 dediler bana da aynen yA bende korkuyorum ama memnun olmayanda varmış kızıl kaldı flan diyorlar
Aselkrkrn Mom73727 bende yptrdım yıllardr boymamaltan bıktıgım için benimki tamamen ihtiyac cunku sekilsiz ve incelmişti kuaför hatasından dolayı suan o kadar memnunum ki gectıhigımız yaz yaptrdım ve inan solemesem kimse anlamıyo
Tosbiklerinnannesi [silindi] atmışsınız teşekkür ederim araştırıcam varsa buralarda alıcam, birde fondöten önerisi var mı en iyi en kaliteli hangisi bir bilginiz var mı baz olarak ta en iyi
[silindi] Tosbiklerinnannesi benim cildim hassas ve kapaticiligi ii isterseniz gratis de balm markası super indirim yakalarsaniz hem kaliteli hem uygun a geliyor
Arc1993 Mom73727 dilan Polat markalaşmış bir yer. Sanmam kalitesiz ürün kullanacaklarını. Birçok yerin yaptıklarını inceledim en doğal o geldi.