Cicilibicili EtiPetito ay nolucak böyle ya yemin ederim yok çözüm bulamıyorum. İnstagramda görüyorum pıt pıt yemek yiyen bebişleri daha 2 gün önce duvarlardan ıspanak temizledim yahu🥲
EtiPetito Cicilibicili dün eşimle oturuyoruz bi mekanda bebekleri inceliyo ya diyo bak şu şu şu bizimkiyle aynı gibi yaşı ama nasıl duruyolar bide bizimkine bak kafamıza herşeyi fırlatıyo diyo gerçekten haklıydı😅 napıcaz bilmiyorum bazen kriz geçiriyorum
Bebek61 Cicilibicili bu da bi dönem geçer inşallah üstüne gidince daha çok yapıyorlar yemeklerini biraz fazla koyun yerede atsın midesinede gitsin aman toplarsınıx ne olacak yeterki yesinlerr
Cicilibicili Bebek61 ben de böyle diyip kendimi rahatlatıyorum ya valla gördükçe tribe giriyorum yoksa 😅
Cicilibicili EtiPetito sizinki ne kadarlık şuan? Benimki yeni 1 yaşına girdi. Güya blw yaptırıyorum al sana blw diyip diyip fırlatıyor valla😂
EtiPetito Cicilibicili 16 aylık, yaşından öncede aynıydı hala aynı🥲 blw denedik sulu şeyleri asla vermem şuan ama katı olan herşeyi kendi yiyor elinde
Cicilibicili EtiPetito bizim de aynı ya valla. Sulu verdiğim gün günüm çok güzeldir, banyo vs göze almışımdır ki öyle vermişimdir yoksa bitimim olur gerçekten her yer yemek oluyor😅
EtiPetito Cicilibicili blw değilde bence sulu şeylerde kaşıkla vermek katı şeyleri onun yemesini istemek lazım 😅
Cicilibicili Kuzeybabyy ahahah ya oyuncak vs de fırlatıyor telefonlar ne bulursa. Ay ben artık onlardan geçtim yemekleri yese vallahi yaşlandım 😅
CaglaCeylin Attigi an birdaha atarsan yemek biter diyin. Eger yineatarsa kaldirin yemesin. Bir zaman sonra gelip anne mama der. Linclenebilirim ama bu disiplin