piamater Gebelik dönemimde happy moms kullanıyordum. Orada görmek istemediğimiz kullanıcıları engelleyebiliyorduk. Aynı sey bu site de yok mu yoksa ben mi yapamadım. Ne güzel olur böyle bir imkan sağlansa.
Honki_Ponki ilkbahar kanka forumda noluyo dedim birden 109 tane begeni msj larımı görünce 😳😂😂😂😂engelmi yedim ki dedim birden 🙊
ilkbahar Honki_Ponki görmezden gelmek en kötü şey kanki 🥺 bi insana kötü bişey yazmak için bile zaman ayırdığın zaman bu az da olsa ona değer verdiğini gösterir 😃
ilkbahar Honki_Ponki kanki her posta okumadan üste kalsın yazasım vardı, öyle bi ruh hali içindeydim🤣 ben de ay bari tanıdıkların profillerine beğen yapayım da geçsin dedim 2 kişiye yaptım hevesim kaçtı biri sendin 🤣
ilkbahar Honki_Ponki anladım kanki de unuttum kullanıcı adlarını yarın bir gün gidip kanka olmasam bari 😢😃
ilkbahar piamater bence de 27 kişi vardı burda engellediğim kullanıcı adlarını da unuttum 😧 kaç tanesiyle kanka olduk Allah bilir 😂
ilkbahar Yagmuurr bi süre sonra aktif olcakmı ne kadar süre net bilgi istiyoruz canımız moderatörümüz😃