mariapuder deletedmom2200 cok tesekkur ederim benim de ayni şekilde çocukluğumdan beri cok severim ☺️🌸
Serrasra mariapuder oyun halısı alsam mı almasam mı çok kararsızım. Alınca özellikli olandan almak istiyorum ama ya sevmezse diyrum. Bakalım napıcam 😁
mariapuder Serrasra ben de hiç cesaret edemiyordum oynamaz diye, bir arkadasım hediye aldı 2 buçuk aylıkken koydum hala ilgisini cekiyo:) etrafınızda birinde varsa yada görürseniz deneyin. piyanolu olan var bizde, baya ilgileniyor onunla :)
mariapuder Asafeymeninannesi burnunu düzenli olarak temizliyorum aslında kulaklarını sadece uyanırken cekiyor :/
Mmmxray mariapuder 5 aylık oğlum 2aylıktan beri eller ağızda şimdi ayaklarda ağızda çoraplarını felan emiyor zaten eline ne alsa emiyor bizim ellerimize sarıyor bazen bizim elleri emmek istiyor eline salatalık veriyorum bazen onu emiyo . Normal yani insanlara kulak asmayın sanırım aç bu çocuk felan diyen olur bana dediler sadece emiyor oğlum gelişimi herşeyi normalse hiç sorun etme herşeyi keşfedecek bildiği tek şey emmek 😄😄
mariapuder Mmmxray evet sürekli aa acıkmış aa doymamış falan diyorlar ama alıştım artık eşim de defalarca şahit olunca bir şey dememe gerek kalmadı ☺️
Mmmxray mariapuder kulak asmadan devam et kilosu gelişimi normalse hiç bişey olmaz konuşssunlar dursunlar 😃
mariapuder Mmmxray erken dogdu ve gelişim geriliği vardı karnimdayken ama çok şükür sagligi boyu kilosu yerinde o yüzden dediğiniz gibi hiç kulak asmıyorum ☺️☺️
Fatmauslu mariapuder cnm benim oğlum 3 ay 6 günlük biz bile öleyiz emer ama elleri hala ağzında birde çop cop emer. Salyamiz desen aynı durmaz köpüklü cikariz. Aynı durum bizdede var.