Samilknur41 Oykunil sabahlari bulundugu idayi aydınlık aksam ise loj bir ışıkta tutmak lazim ben oyle yaptim . Gunduzde uyuyor ama gunduz bir saat en fazla iki saat felan uyuyor bir uyuyusta . Aksam ise en az 8 saat uyuyor
Oykunil Samilknur41 o ışığı bende yapmaya çalışıyorum ama henüz oturmadi:(( nasil unutuyorsunuz sallama emzik
Samilknur41 Oykunil tabikde bu donemler baya zorlu ama geciyor aglama krizleri vs hepsi gecicek sadece biraz sabir ☺️
Samilknur41 Oykunil sallama emzik ve ninni aciyorum youtubeden pedegoglarin onerdigi bes dk uyutan ninni diye bide kitap okuyorum . Direk uyuyor zaten ☺️
Samilknur41 Oykunil ben hala destekli uyutuyorum . Ama ara sıra kendi kendine uyuduguda oluyor . Destekten hastim bir ninni besikte sallama emzik ve kitap okuma , anında uyuyor . ☺️
Samilknur41 Oykunil karni toksa emzigi veriyom bi ninni en fazla 10 dk ama gun icinde onu biraz yoruyom ( yuz ustu yatmak cevirmeler vs )
Samilknur41 Oykunil Tabikide agliyor en fazla durucagi uc bes dk . Uyanikken sirt ustu bile aglamaya basladi su son zamanlarda illa kucak olucak kollarim artik isyan etti o derece