Samilknur41 Oykunil Eger hic agzina almadiysa o zmaan bildigim kadariyla buzdolabinda 24 saate kadar verilebilirmis .
Oykunil Samilknur41 acıktı 1 saati tam gecti hemen attm korktum 2 saat olduğunu bilseydim icirirdim bwzdn boylr oluyo tam hazırlıyorum icmiuo
Samilknur41 Oykunil o zmaan 1 saat icinde isitip tekrar verebilirsiniz ben oyle yapiyorum . Benimkide genelde icmez hep birakir ama bi yarim saate bitiriyor
Samilknur41 Oykunil kac aylik ki 1-2 ayliksa gayet normal benim bebegimde o aylarda geceleri uc dort defa emmeye kalkardi hep
SILACINAR 1 saat icinde tekrar ısıtıp verebilirdinix ben 1 saat 20 dakka gecse felanda veriyodum bisey olmamisti
Samilknur41 Oykunil bir aya kalmaz gecer toplar kendini gece komple uyumaya baslar . Ben aksam 10-11 de emzirirdim doyduktan sonra besige koyar uyuturdum ve sabah 7 de felan uyanirdi . Hic uyanmadan . Az kaldi bu bize cektirdikleri de gecicek 😁
Oykunil SILACINAR qyy ben tekrar ısınmaz saniyorum Oyle soğukta veriyorm soguk derken oda ısısı aslında oda da sıcak ta tabi isittgn gibi olmaz
Samilknur41 Oykunil tabikde bu donemler baya zorlu ama geciyor aglama krizleri vs hepsi gecicek sadece biraz sabir ☺️