ML_11 Suzi-12 yaz ayı gelse şöyle bi saçımı boyatmaya gitsem bi güzel alışveriş yapsam kafasındayım başkada bişey düşünmüyorum 🙆🏻♀️
Minteha Suzi-12 ah 3 aydık ilk defa tek başımıza kaldık ne yapacagımı şaşırdım ağlayasın geldi ama sütüm kesilir diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. 😞😞😞
Egenin_annesiyim Esimle aram çok soğuk çok mutsuzum ona yaklaşmak istiyorum sarılmak istiyorum ama yapamiyorum sonu nasıl olacak onu da bilmiyorum..😒#mutsuzbirkadınveanne insan yavrusu için kendini ateşe de atar
Mom5457 Suzi-12 sabahtan merhaba 🤗 ben karmakarışık hissediyorum, çok mutsuz olamıyorum çünkü kızıma bakıp gülümserken buluyorum kendimi ama yaşantımdan hiç memnun da değilim. Öylesine yaşıyor gibiyim.
MotherOfAlmila Suzi-12 Saniyorum yine ben biraz farkli dusunuyorum.😂 Aciklamayayim. Sizinkilerle alakasi yok cunku.🥲
Efeninanasi Suzi-12 bir an önce bebegım buyuduns azcık istıyorum gazlar bitsinnnnn😤yorgun ve bitkinim kafamı toplayamıyırum hergün diğerının aynısı 🥺
PembePelikan Birbebek34 ahahahaha evet hamileydim yaptım bir çılgınlık şimdi evde şenlik var 😅 senin de iki tane mi araları ne kadar aşkımsu
Birbebek34 PembePelikan cesaret hapi mi içtin😜 yok aşkımsu ben o kadat cesaretli değilim benim sadece bir tane oğlum var 18 aylik 3 bebeye bedel🥴
alptoyyy Suzi-12 bende annemi özledim gidip sarılmak istiyorum kafamı dizine koyup dünyayı unutmak ama gidemiyorum