Bebek61 Suzi-12 eşim hiç bir zaman söylemez ben söyleye söyleye bıktım gittiği günden beride kaç kere söyledim ama baktım karşılık almıyorum bende bıraktım artık napim .. ama çok üzülüyorum keşke biraz ilgi gösterse he rşey daha güzel olur
Suzi-12 Bebek61 bazrn bende eşimle sevgililik yıllarıma gitmek istiyorum , ne kadar anlayışlı , ilgili biriydiii . Sonra diyorum yapacak birşey kalmadı evlendik . Hiç canını sıkma sen yapman gerekenş yapmışsın gerieini o düşünsün
Suzi-12 PembePelikan içimi bir hüzün kapladı gece gece bi sorayım post ahalisi ne durumda 😊 belkide hüznüme arkadaş aradım 😪
Hll20 Suzi-12 öyle valla. Ne olursa olsun güzel ve güclü anneleriz. Burada da büyük bir aileyiz. Tanimadan icimizi dökebiliyoruz. Ne mutlu bize. Hala saygmz var bu devirde zor bulunanlardan sonucta bu özellik☺️
Bebek61 Suzi-12 evet sevgiliyken bambaşkaydı evlenince değişiyorlar gerçekten eşime bunu söylediğimde bana elde ettim artık demişti 🤦🏻♀️ Bir de bunu söyledi yaanii
Bebek61 Suzi-12 ben denedim deniyorum kuru kupkuru bir evliliğe dönüşüyor . Ot gibi bir evlilik içi boş. İşin garibi bende artık bu duruma alıştım mı diyiö kabullendim mi diyim bilemedim ama böyle devam ederse bir şey kalmayacak kendisinin toplamasını bekliyorum farketmesi lazım bu kuruluğu
Haticekablan Suzi-12 Kızımı çok seviyorum ama bi canın sorumluluğu bana çok ağır geldi bu gurbet elde bi başıma onu büyütmek çok zormuş annem yanımda yakınımda olsun çok isterdim biraz sen bak anne çok yorgunum diyebilmeyi çok isterdim
Suzi-12 Haticekablan ahh bacım bende gurbetteyim tam 1 yıl oldu .. aynı duyguyu hergün yaşıyorum. Kızımı emanet edebileceğim tek kişi annemmiş gibi geliyor .