Egemom21 canım bizimkide öyleydi ben ilk başlarda bebektir reflü oluyodur felan dedim sonr aiyi gözlemledim eşim biraz fazla seviyor yani 5-6 aylık bebeği sever gibi seviyodu ayrıca ben zırt pırt emziriyodum gece de mama veriyoduk bir kere 60 cc felan kusmalar hep vardı bir ay kadar sonra eşime dedim nazik sev o daha çok hassas dedim kendimde kucağıma alıp müzik açıp oynardık onuda yapmıyorum artık zırt pırt emzirmiyorum mamayıda kestim ve kusmalar azaldı ve o çok kustuğu zamanlr kakasında mukuslu oluyodu probiyotik kullanıyoduk yani bio gaia ve nurse harveys şurubunu kullanıyoduk bunlrı bıraktık hafif olan sab simplexe geçtik gaz emzirme aralıklarını çoğalttım en az 2 saate çektim anne sütü çabuk sindirilir bende bebeyi uyutamıyorum memesiz o yüzden bağzen 1 saatte oluyo ama o zaman az emziriyom piş piş sesini açıyom uyuya kalsın diye neyse işte anlıycağın kullandığın şeyler varsa bırak heleki nurse harveysi o kusturur çok yan etkisi onun ve mamayı da az az ver 60 ver uyandığında mama vermek için uyandırma ne zaman uyanırsa o zaman verirsin ve ne kadar uyursa onun için o kadar kardır çünkü uyuduğunda hüyüme hormonu salgılıyo ve miğde ve yemek borusu arasında reflüye neden olan birşey vardı unuttum işte o gelişimini tamamlıyo yani öyle diyim anlatamam ben pek ama kusura bakma