Tubiknr 18 günlük erkek bebek annesiyim sleppy natural kullanıyordum ve 3 gündür gece sızdırıyor. Molfix aldım daini gene sızdırmış. Bende mi var sorun anlamadm? 🥺
Wolverine Tubiknr yok canım sende değil bazen o aylarda öyle oluyor.bez numarasını da tam ayına uygun seç dar yada büyük olmasın. Önlem botanik bebek bezi oneririm
Keremmm12 Tubiknr bezin içinde pipisi yukarı doğru olduğunda sızdırıyodu benimkide ilk zamanlar ,onu ayarlayinca olmadı
Ardi09 Tubiknr valla o aylarda ben de o sorunu yaşadım sürekli beline kadar ıslanıyordu sleepy kullanınca. Primaya geçtim şimdi o kadar rahatım ki gece bez değiştirmediğim halde bir kere bile sızdırma yapmadı.
Tubiknr Wolverine 2 numaraya geçtim gene aynu yaptı evde 2 numara 80’tane bez var bitene kadar idare edeyim diyorum ama şaştım kaldım niye sızdırıyor anlamıyorum
Wolverine Tubiknr uzun saat mı kalıyor ? O aylarda oğlumun da öyleydi. 2-3 aylıkken kakası sırtından taşıyordu. Ama bunu çok anne yaşar
Tubiknr Wolverine 18 günlük her emzirmede bakıyorum ama gece daha çok sızdırıyor 2 saati bulmuyor bakmam
damla647 Tubiknr kesinliklee.. Bezlerken pipisini aşşa doğru ayarlayın bir sıkıntı kalmayacak bende Cook problem yasadım o konuda 😂
Tubiknr Ardi09 bende bugun mılfix aldım keşke prima alsaydım bitene kadar idare edeym prima alaym ozaman. Şaştım gerçekten ne üst kalıyor ne baş
Ardi09 Tubiknr yani pahalı prima ama hakediyor parasını, eğer bütçenizi zorlarsa dönüşümlü kullanın gece ve önemli zamanlarda prima, günlük olarak daha ucuz bi bez kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum