Ekinkose 2minosprenses bi hatasi varsa mutlaka oku bana çevirmeye çalişir hemen "o zaman Sen Niye?"ile baslayan seyler söyler🙄
cankuzularim 2minosprenses NE ALAKA HERSEYE NE ALAKA NIDE SU EMOJIDEN NEFRET EDIYORUM EMOJIYI GIRUNCE ALLAH BELANI VERSIN DIYOM😘😘😘 NE YAZARSAM BAZEN 3 TANE BUNDAN GONDERIO UYUZ OLUOM
AmyMom 2minosprenses kızım ağladığında “ben bi mama yapıp geleyim” derdi çok şükür artık ağlamasının başka sebepleri olabileceğini idrak eyledi 😃 ben bi tüttürüp geliyorum der akşamları en çok onu duyuyorum 😃
defesiz 2minosprenses geldim 2 dkya evdeyim ( bir saat olur hala yok) geçen onunla evin önünde buluşmaz indim aşağıya aramıyor nerdesin kızım sen geldim ben diyo e ben aşağıdayım diyorum meğer gelmemişde ben o gelene kadar ineyim diye yapıyor🤣
blue5 2minosprenses o öyle kırılmıyor.👊😒 Kafana göre takıl. Çorabın teki nerde.(çamaşır makinasi yutuyor bence baska açıklaması yok.)😂
Ucancivciv 2minosprenses pantolonum temiz mi? Baksana çok mu kırışık pantolonum? Pantolonum iyi duruyor mu? Daha iki gün önce üç paket sakız aldım napıyorsun bu sakızları çiğniyor musun yiyor musun? (sakız yutma hastalığım var)
Ayliz-07 Ucancivciv Ayy o sakız yutma hastalığı bende de var hele ki tatlı sakızlar 😋yutmamak için çok çabalıyorum ama olmuyor 😁
esracanlier 2minosprenses “gerek var mı ?” ”bir şey isteme hemen eve gelmek istiyorum” 🤣 her akşam 🤦🏻♀️
kubraanne 2minosprenses Hatun yemek yicez mi ne yemek var nezaman yicezz ?? Bi cay koy da icelim bi kahve olsa icerdik şöyle karşılıklı Ve herkese Bu hayat size güzel bee der 😁 Bide kısa cevapları var tamam,bakarız,olur gibi😬
Elif2409 Deletedmom4444 hahaha bu benim kardeşim 😄 aynanın karşısına geçip Allah’ım ne kadar yakışıklıyım diyor 🤣
lyl0742 2minosprenses ACİLMİ? Ben seni arıycam. Sen Bilirsin canın ne istiyorsa bana fark etmez 😂🤦♀️