Tuqce Ksc bu sene bnde grcem neler önerirsinz ne gibi zorlukları var anlatrmısnz üni sınavına grcem ordan 250 puan alırsam öyle görebiliyorm galiba dimi😍😄
NurY Ksc oooo aramızda bir bayan polis varmış merhaba .. bayılırım bayan polislere rabbim yardımciniz.olsun 🌸🌸🌸
pogacayanakli_aylamm Security23 kpss den 70 ve uzeri puan almalisiniz. Sozlu mulakati gecmek, kadinlarda 160 dan yukarı olmak ve en az lise mezunu olmak. Ortaöğretim kpss, onlisans kpss ve lisans kpss olmak uzeri 70 puan uzeri almalisiniz
MoRella madamkahve Oldukça sinir bozucu bir durum. Öğretmenlik mesleği pedagojik formasyon ile /eğitim fakültesi mezunu olmakla olunur. Pedagojik formasyonu olmadan, eğitim fakültesi mezunu olmayıp herhangi bir eğitim bilgisi olmadığı halde kendilerine nasıl öğretmenim diyebiliyorlar aklım almıyor. Onlar öğretmense biz ne oluyoruz ya da biz öğretmensek onlar ne oluyor 🤯
iyikiikiprensesimvar Umutmomss Bankacıyım. Bireysel Müşteri ilişkileri yöneticisiyim. Şuan ücretsiz izindeyim.veee hiç dönmek istemiyorum.
Meyram_ iyikiikiprensesimvar ben de bankacıyım aynı durumdayım. Dönmemek hep aklımın bir köşesinde.. bazen uykularım kaçıyor
Deletedmom8453 Umutmomss Oğlan hasta olunca doktor, bir şeyler öğretirken öğretmen, her gün aşçı, dert ortağı, temizlikçi duruma göre psikolog olan bir ev hanımıyım..
Balarisi_melisEla Umutmomss pastane imalatında calisiyordum 2 yil çalıştım pandemide kapandı sonrada hamile kaldim simdilik ev hanımıyım
Nihalalp MoRella uyanık okul müdürleri gerçek öğretmene 5kurus vermemek adına 2 kuruşa lise ve önlisans mezunlarıni calistirirlarsa onlar da böyle der
covirgin [silindi] her şeyi bu kadar irdelemek zorunda mısın? İstediğim gibi yazarım ister birleşik ister ayrı. Seni niye bu kadar rahatsız etti ki acaba🤭 hayalin öğretmen olmak falan mıydı? Kapasiten yetmediği içinde şuan sataşmak istedi canın, kıyamam🥺
[silindi] covirgin Hayır, ben zaten bir öğretmenim ve sizin gibi bariz imla hataları yapan birinin meslektaşım olması rahatsız etti. Ayrıca üslubunuz da oldukça itici ve bu da sizin kapasitenizin darlığını gösteriyor.
2209 Umutmomss Muhasebe 15 yillik is hayatimdan sonra, 2.bebisimi büyütmek icin işi bıraktım. Ne yalan söyleyeyim özlüyorum iş hayatını