Ggdefne Gamzelina vallah tedavi şeması doktora bağlı ister önce ister sonra verir isterse hiç vermez .akciğer için genelde 6ay ömür biçiyorlar birde aniden fenalaşıyorlar .bursadaysanız doktor önerisininde bulunacaktım o yüzden sordum .
324- Gamzelina ya canım cok kotu bı durum. Malesef durumu kotu ozaman heryerr yayılmıssa surecı cok uzun tabı hersey rabbımden. Pekı gecmı farkettınız bıandamı oldu
Gamzelina Ggdefne maalesef hastalıgını biliyor cok acı tek gitmişti doktor yuzune kansersin demiş😢ama suanda kötü huylu oldugunu bilmiyor cok acı cok
SedaMeyra Gamzelina biri adana acibadem sinan bey. Digeri ankara başkent hst. Doktorun adini simdi hatirlayamadim.erkek ve 50 yas uzeriydi
SedaMeyra Gamzelina rabbim yar ve yardimciniz olsun zorlu bir surec biz ailecek iki ablamda bu sureci yaşadık cok zor gercekten.allah sifa versin
Gamzelina SedaMeyra bugun doktor yanına girdim cok ümitsiz konustu yapıcak birsey yok der gibi ölümünü beklicez resmen cok acı cok 😢😢 heryere dagılmıs kemik karaciger akciger böbrek tiroit son evre kemoterapi alırsa kaybetmekten korkuyorum içime oyle doğuyor
SedaMeyra Gamzelina 😔😔 her yere yayildiysa doktorlarda malesef bir sey yapamiyor. Allahim cektigi acıları gunahlarina kefaret eylesin insallah
Gamzelina SedaMeyra yalandan biyopsi verdik tiroitten sonuc zaten kötü biyopside kötü gelcek ne bekletiyolar anlamıyorum
Gamzelina Pikabu 😢daha biyopsi sonucu çıkmadı onu bekliyoruz canım allah razı olsun sordugun için insallah yarın cıkar