Gamzelina Arastırma hastanesinde onlolajı bölümüne yönlendirilince kemoterapi tedavisi hemen mi veriyolar yoksa gün verip o şekildeni kemoterapi alıyorsunuz yasayan bilen varsa bilgi verebilirmisiniz yada hastanın durumuna göre hemende yatıs verebilirlermi??
Eskayaes Gamzelina kayınvalidesi hasta olan sendin degilmi hatırladığım kadarıyla önce kaç günde bir alacağı belirleniyor sonra tarih veriliyor ve başlanıyor geçmiş olsun
Ggdefne Gamzelina hemen başlanmaz doktor görüp değerlendirir ona göre bir kemoterapi planı hazırlar .gün verir. fakat yatması gerekiyorsa hemen yatırıp destek tedavide başlayabilir.
SedaMeyra Gamzelina sizi yonlendirdilerse ilk once kemoterapi dozu vs belirlenip size randevu verilir. Hangi aralikla verilecekse ona gore cagirilirsiniz. Ha duruma gore yatarak kemoterapide alabilirsiniz. Iki ablam kemoterapi aldi jiri 4 seans digeri 8 seans 3 haftada bir kemoterapi aldilar hastanede yatis yapmadan aldilar tedaviyi günlük sabahtan gidip kemoterapiyi alip bitince eve gittiler.
Gamzelina Eskayaes evet bendim canım çok teşekkür ederim bugun burnu kanamış cok korkmus görümcem aglayarak aradı ne yapıcaz diye allahım tüm şifa bekleyen herkeze şifa ver
Sonsuzmutluluk Gamzelina Onkoloji kan değerlerine bakıp kemo ilaç dozlarını ve günleri belirliyor sonra başlıyor tedavi çok iyi bir doktor bulun mutlaka
Ggdefne Gamzelina bende annemi kanserden kaybettim ve uzun yıllar onkolojide çalıştım sormak istediğin birşey olur sa sorabilirsin
Gamzelina Ggdefne çok teşekkür ederim kemoterapi planı yapılıyor kayınvelideme suanda yarın parça vericek tiroitten raporda akciger karaciger böbrek kemikler de yayılma var metaztaz yapmıs tanı konulacak kan sonucları cıkıcak ondan sonramı kemoterapi görür artık bilmiyorum cok yıpratıcı bi süreç cok zor allahım zorda kalan herkeze yardım etsin
SedaMeyra Gamzelina biri adana acibadem sinan bey. Digeri ankara başkent hst. Doktorun adini simdi hatirlayamadim.erkek ve 50 yas uzeriydi
Gamzelina Ggdefne ben gebzede yasıyorum kayınvalidem sultanbeylide hastane olarak suan ümraniye araştırmadayız
Gamzelina Ggdefne yarın parça alınıcak tanı konulucakmıs kemoterapi planı çıkartmış acaba parçadan öncemi kemoterapi görür yoksa sonra mı onları yarın öğrenicem ama ben durumun farkındayım evlatları konduramıyor ped raporunda hepsini okudum arastırdım met. Yapmıs yaygın heryerde görülmüş cok acı
324- Gamzelina. Annem de kemoterapı goruyo ve doktprları cok ıyı goztepede suleyman yalcın hastanesı orayı onerebılırım doktorlar baya ılgılenıyolar
Ggdefne Gamzelina vallah tedavi şeması doktora bağlı ister önce ister sonra verir isterse hiç vermez .akciğer için genelde 6ay ömür biçiyorlar birde aniden fenalaşıyorlar .bursadaysanız doktor önerisininde bulunacaktım o yüzden sordum .
324- Gamzelina ya canım cok kotu bı durum. Malesef durumu kotu ozaman heryerr yayılmıssa surecı cok uzun tabı hersey rabbımden. Pekı gecmı farkettınız bıandamı oldu