Balarisi_melisEla Yemeğimi yaptim bebemi uyuttum aksama bi tatlı yapiyim diyorum siz neler yapcaksınız 🤔🤔
Balarisi_melisEla Elizan-Evimizin-Cicegi- Buğdaylı ayran çorbası Etli patates😂😂ama ben tatlı istiyorum
Balarisi_melisEla hayal_perest ya yemekler hep.ayni ama tatlı tarzi şeylerde degistirebiliyoruz daha zevkli🤣
Elizan-Evimizin-Cicegi- Balarisi_melisEla şerbetli tatlı istiyorsan revani yap valla çok güzel oluyor sütlü birşey istiyorsan da Hindistan cevizli rulo pasta var onu yapabilirsin İkisi de kolay 😁
Alvindmrkl Balarisi_melisEla çorba tarifi yazar mısın bizim memlekette aşlık var kırık buğday annem verdi ama öyle tarif bulamadım güzel oluyorsa tarifini isterim afiyet olsun canım 😘
Balarisi_melisEla ZehraSareMom yaa olabilir ASLINDA migrostan çilek soylerdim ama teslimat ücreti istiyo hafta sonu diye mi acaba normalde 20 tl ustu ücret almiyordu
Balarisi_melisEla Elizan-Evimizin-Cicegi- sütlü var aklimda boyle kremalı akışkanlı yumuşak yumuşak ayy 😂😂😂
ZehraSareMom Balarisi_melisEla Migros’tan istemedim hiç genel de getirden istiyorum ama oda hep alıyor getirme ücreti