Adel_nurhayat Sevgili annisler 3 ay 17 günlük kızım var 1 haftadır resmen değişti geceleri uykusunda nedensiz yere çığlık atarak uyanıyor çoğu kez kalkar oldu hiç böyle değildi. Böyle olan var mı ne kadar sürdü benimle paylaşırsanız sevinirim 🙏
Hilaldenizz Adel_nurhayat bizde 3+ 12 günlük olduk benim oğlumda tuhaflaştı zor uyutuyorum artık köy beşiği almıştık en son onunla elini kolunu sararak uyutuyorum meme emmeyi bıraktı doğru düzgün biberonda istemiyor artık o kadar zordayım ki bende ne yapıcam bilemiyorum
gmzlgzl Adel_nurhayat 3 ay 17 günden selam uykusuzlk meme reddi sebepsz aglama ne arasan var baybay night damla başladm kilo alımı durdu inş uykusu dzene girer damlayla
Hahahahah12 Adel_nurhayat 3 ay 19 günlük olduk bizde . 2 haftadır uykusuzluk meme reddi sebepsiz aglama . Hepsni yasıyorum geceleri saat bası uyanıyorz
Adel_nurhayat Hilaldenizz evet mama reddi de yaşıyor 120 ml mamayı oyunlarla 1 saatte icitiyorum bazen midesini bulandirip kusuyor çıldırmak üzereyim
Adel_nurhayat Hilaldenizz aynı şekilde canım gündüz sorun yok gece uykuya yatirrken saatler geçiyor ve sık sık uyaniyor böyle değildi çocuğum
Alya233 Hilaldenizz malesef bende öyleyim bu sabah ağladım acaba kızıma bakamiyom mu diye emmiyor uyumuyor mamayi zorla alıyor
Adel_nurhayat gmzlgzl o damlanın içinde alkol var diye biliyorum bence kullanma atağa damla fayda etmez atak bitene kadar çekilecek yapack birşey yok
twofruits Adel_nurhayat 10 gün sonra üç aylık olacak 40 ı çıkına kadar gün saydım şimdiden beni korku aldı nasıl geçecek o süreç diye 😂
kucukadamannesii Kızlar 4 ayda atak haftası ve uyku gerilemesi yaşanıyor birde 4 ay aşısı var hepsi çorba gibi oluyor .. geçmiş olsun ben o dönemi 1 ay sürdü öyle atlattım. Bütün uyku düzeni iştahı bozulmuştu. Allah yardımcınız olsun
Ayse252125 Adel_nurhayat merhaba ahh neler yaşadığınızı o kadar iyi anlıyorum ki hele bunun yanında gaz ve emmek istememe varsa çok zor oluyor bizim de 2 buçuk aylıkken başlamıştı 3. Ayda baya fazla oldu şimdi 4 aylık oğlum ve yavaş yavaş düzene giriyor merak etme geçecek insaallah ❤️☺️
Adel_nurhayat Ayse252125 ilk iki ay zaten kolik beni mafetti tam rahatladım derken şimdide bu çıktı 🤦🏼♀️