_ipekk18 Kızlar 7 günlük lohusayım tatlı tatlı kaşınıyor dikişlerin olduğu yer bazen sızlıyor hafif iplikler sökülmeye başlamış ayna ile bakınca Kaşınmadı normal mi? Kaşımıyorum ama her wcden sonra su ile yıkıyorum kurulayıp batikon sürüyorum
Filtrekahvelianne2 _ipekk18 normal canım dikişlerin iyileşiyor ondandir kaşıntısı ben her kasindiginda gider batikon sürerdim çok rahatlatırdı keşke doktorunuz eriyen dikiş atsaymis
Ayseege6156 _ipekk18 oyyy o hemde nasıl kaşınır çok normal 😬😬 benim bütün bakımlarımı eşim yapmıştı dikişlerim bazen öyle kaşınıyordu ki o kreminfilan sürerken ama ben çok korkuyordum hiç bir zaman dokunamamıştım taa ki 2 ay bitene bakar 😬🙈
Ikra-5561 _ipekk18 doktor kontrole çağırmadı mı 10 gün üstüne.benimde aynı olmuştu.medicasol diye bir krem verdi doktor onu kullandım iyi geldi
_ipekk18 Filtrekahvelianne2 Canım Ebe kendi atıcak dikişler dedi 🤷♀️ alınmıycakmış dökülüyormuş sanırım 🤷♀️🙂
_ipekk18 buselidunya Ayyy yok zaten nasıl dokunayım WC haricinde ellemiyorum her wcde batikon sürüyorum ☺️
Filtrekahvelianne2 _ipekk18 valla canım bilmiyorum benim iç dikişliydi eriycek dedi öyle oldu bence siz aynada biraz bacağınızı açıp hic bakmayın o da yapıyor olabilir bi makale okumuştum havayı engelleyin diyordu kontrol etme hiç kaşıntı gelince ben batikon sürüp gezerdim evde baya öyle geçerdi yada sıcak suyun altina girmeyi deneyin
buselidunya _ipekk18 evet benim de aynı sizin gibi hemen toparlamıştı aşırı kaşınıyordu ama kaşıyamıyorsun daha da huylanıyorsun😃 bir süre yan oturuyordum ama 1 aya toparladım inşAllah siz de hemen toparlarsınız🙏🏻
_ipekk18 buselidunya inşaâlkah canım hemen toparlarim iç dış dikiş var dıştaki dikişler ip gibi sökülmeye başlamış bende yan oturuyorum 😃😃 He yaaaa tatlı tatlı kaşınıyor ayyhh 🤣
_ipekk18 Filtrekahvelianne2 benim iç dış dikiş var dış dikişlere mezbur açıp batikon sürüyorum bakmadan göremem bende batikon sürüyorum ama ped Kullanıyorum kanamam az az damla damla gelmeye başladı artık 🌺
_ipekk18 Ikra-5561 ben doğumu farklı şehirde yaptım suanki yerde başka doktora gideceğim doğumdan 2 hafta sonra görüşelim dedi ama 3 haftaya sıra buldum 🤷♀️
Filtrekahvelianne2 Ikra-5561 Aa ciddi misiniizzz brnim doktorum önerdi ama orayı sakın değdirme beline filan ama 1 hafta sonra ben çıktım banyodan mesaj attim allah sizden razı olsun demistim hatta çok rahatlattı duşta sakın oturma ayakta ılık suyla belinden tutarak aşağı sakin bacağının arasını acma demişti uyguladim cok rahatladım ah o dikişlerin batmasi rabbim yar yardımcınız olsun 💞
_ipekk18 Busraaa333 iyileşme mi bunlar Ay kaşımıyorum kız zaten bide bişey olur diye 🙂 ipleri çözülmeye başlamış atıyor galiba
Ikra-5561 Filtrekahvelianne2 ben bilmiyordum işte rahatlarım diye duşa gşrdim dikişlerime su gelmişti mahvolmuştum
Ikra-5561 _ipekk18 doktora gitmeye niyetlenince 10 gün öncesinden randevu almak lazım ben kızıma öyle alıyorum hep.