buselidunya MeteNaz inşAllah ya dua etmişken benimkine de et yoksa gerçekten kafayı yiyeceğiz🥺 Allahım ya tez zamanda eski hallerine dönsünler inşAllah🙏🏻
MeteNaz buselidunya inşallah amin canım ederim tabi. Rabbim tüm evlatlara önce sağlık sonra da iştahını versin 🥲
MeteNaz Ahsenimveben şimdi uyudu karar verene kadar. Ortamızda yatıyor ne uyku ne yemek düzenimiz kalmadı. Çok zor zamandan geçiyorum gece sık sık uyanıyor. Ne kadar sürede döner sizce eski haline 🥲
Ahsenimveben MeteNaz disten dolayi olabilir canım sen yemek.konusunda zorlama kendı akisına birak bak yer kisa surede
CaglaCeylin MeteNaz bazilari erken giriyor o ataklara. Sizinki girmis herhalde muhtemelen ona görede erken biter. Ama zaten 2 yas sendromuda var daha önümüzde biz suan icindeyiz
MeteNaz senamiray Allah yardımcımız olsun. Başta yiyip sonradan yeme reddi çok zormuş ne yapacağımı şaşırıyorum şuan.
gokcek Bizde de aynı yok şarkılar yok oyunlar ne denediysem yok 2 3 yudum sonrası yok hayır emmiyor mama veriyorduk azalttık diye seviniyordum ama güldürmedi😬