MeteNaz Hiç bu zamana kadar oğlumda yemekle ilgili bir sorun yaşamamıştım. 2-3 gündür yemek yemek istemiyor. Bende çok zorlamıyorum kalıcı bir huy oluşmasın diye. Neden olduğunu anlamadım. Tecrübeli anneler yanıtlarınızı bekliyorum..
Ahsenimveben MeteNaz dönem sel oluyir bence bizde dr öyle idi şükür duzeldi gibi zorlamayin zamana yayin bence
elifizm Diş tabi , benim bebemde öyle bir kaç gün zorladı ,meğer azı dişi çıkmış geceleri de uyanmadı ağrı çeker gibi bir halide yoktu hiç anlamadım o yüzden ağızları kontrol etmekte fayda var
MeteNaz elifizm şimdi baktım tekrar sağ üstten sanki diş geliyor gibi. Diş patladıktan sonra tekrAr düzene giriyormu 🥲
buselidunya MeteNaz evet bende aynı şekilde dişe yoruyorum, çünkü öncesinde kızım hiçbişeyi seçmeden yerdi ve güzel uyurdu 🥲
halamidagakaldirmislar Bizimde öyle, galiba diş olabilir üst yan kesici dişler kabarmış, 🙂 sürekli tabağındakileri yere atıyor ☺️
MeteNaz Ahsenimveben öyle yapıyorum zar zor gidiyoruz 2-3 gündür. Şuan uyumuyor geceleri inliyor calpol versem mi diye kararsız kaldım yarım ölçek
MeteNaz senamiray sizin kızını kaç yaşında hep mi böyleydi yoksa bizim gibi birden mi bu sorun başladı
buselidunya MeteNaz Ya bu cümleniz gerçekten iç sesim oldu şu an🥲 O kadar zor ki. Bi de ağzında bekletiyor tamamen çıldırıyorum içimden ya sabır çekiyorum çok zor çok.
MeteNaz buselidunya ek gıdaya geçer geçmez böyle sorunları yaşayıp hala yaşayan arkadaşlarım var. Dillerinde benim oğlum ay ne güzel ay yiyor ay çok şanslısın. Tabi ki dişten kaynaklı ama ben bu yorumlardan da bıkmıştım artık. Onların yanında yeme içme işini yapmıyordum bişey söylemeseler bile gözleriyle rahatsız ediyorlardı. Hepsi mutlu olsun şimdi
buselidunya MeteNaz Vallahi aynıydık. Ay ne güzel seçmiyor benimki seçiyor seninki herşeyi yiyor, ay şöyle ay böyle. Olan oldu işte şimdi onlarınki yiyor benimki aç geziyor😒
MeteNaz buselidunya inşallah geçecek sürekli dua ediyorum. Bu haline hiç alışamadım 🥲 sağlıklı olsunlarda yavrularımız halledicez geri kalanı inşallah 🥲
buselidunya MeteNaz inşAllah ya dua etmişken benimkine de et yoksa gerçekten kafayı yiyeceğiz🥺 Allahım ya tez zamanda eski hallerine dönsünler inşAllah🙏🏻
MeteNaz Ahsenimveben şimdi uyudu karar verene kadar. Ortamızda yatıyor ne uyku ne yemek düzenimiz kalmadı. Çok zor zamandan geçiyorum gece sık sık uyanıyor. Ne kadar sürede döner sizce eski haline 🥲