alisileedis seninle hep konuşuyoruz beslenme postlarında. Vallahi sen yazdığında ben kendim yazmış gibi oluyorum, ismimi değiştim o yüzden bilemeyebilirsin. Ama benim oğlumnda aynı öyle, mama yemez ek gıda yemez. Aç olsa da reddediyor tok olsa da. O yüzden devamlı zorluyorum ısrar ediyorum. 1 yaşına girecek 9.5 kilo benimki de. Aylarca şırınga ile besledim, millet sen delirmişsin koca bebek şırınga ile beslenir mi dedi ama napayım. Aynı bizde de gece beslenmesi yok. 6.ayda kendisi bıraktı, ne yaptıysam devam ettiremedim. Gündüz zaten yemiyor bari gece mamasını uykuda bol bol çeksin dedim ama delirmiş gibi ağlıyor uyumak istiyor. Gece beslenmediği halde sabah uyanır sanki sabaha kadar beni emmiş öyle tok🤦🏻♀️ biraz beklerim mamasını veririm kafasını çevirir delirecek gibi oluyorum. Yahu akşam 7 gibi en son bişey yemişsin gece yememişsin sabah olduğunda saldırması lazım koca insan ben acıkıyorum o acıkmıyor. Ne anlatayım daha bilmiyorum yaşamayan bunu anlamaz. Çünkü bu dönemsel değil, bir gün değil bir ay değil. Koca 1 yıldır uğraşıyorum, bi bebek bir şeye hiç mi iştahla atılmaz, çok nadirdir yani toplasan 5 etmez 1 yılda bazı şeylere atıldığı. Ek gıdaya geçince ilk yoğurda atıldı bi, bi de tarhana çorbası yapmıştım ona. Ama sonraki verişlerimde aynı umursamazlık 😏 çocuğun yüzü yemek görünce hep böyle 😏