Saresi kaderaynur78 benim kızım da esmerdi. Açıldı baya 10 aylık bembeyaz değil ama buğday oldu. Saç rengi de çoookk açıldı hiç dökülmemesine rağmen
Tuba kaderaynur78 annemle babamın da ten rengi açık ve kardeşim esmer doğdu. Benim küçük oğlum da doğdunda esmerdi ama hemen açıldı geri daha kırkı çıkmadan
Filtrekahvee kaderaynur78 bende beyaz tenliyim eşim esmer kızım ilk doğduğunda esmerdi şuan 6 buçuk aylık benden de beyaz 😃
Belcim30 kaderaynur78 ben küçükken çok karaymışım 😄 sonra lise ünv zamanları falan buğday oldum açılır yani kendimden biliyorum
Zhrabrk kaderaynur78 eşimde bende esmerde degiliz cok beyazda degiliz oğlum ilk dogdugunda kara birseydi şok olmustum simdi 9 aylik bembeyaz pamuk gibi oldu. Zamanla aciliyor rengi 6 aydan sonra iyice oturuyor
ATC kaderaynur78 açılır oğlum il doğduğunda esmerdi 6 aydan sonra sarışın mavi gözlü oldu bende eşimde mavi gözlü değiliz ben Ela göz bembeyaz ten eşim kahve göz kumral ten
S-oy kaderaynur78 oğlum doğduğunda esmer siyah saçlıydı şuan 1 yaşında sapsarı saçlı yeşil gözlü benden bile daha beyaz tenli oldu
demetdemircioglu Benim babam sarışın annem kumral 3.kardesiz ben esmer ortanca ve küçük kumral 🤣 benim esmerligim amcama çekmiş amcamın kizida sarisin yeşil gözlü oda babama çekmiş falan illa ki çekiyor bitarafa 🤣
merve_mevaa kaderaynur78 Genelde ilk doğduklarında kırmızı hafif esmer oluyor bebişler ama zamanla ten rengi açılan da var aynı kalanda aile den birine de benziyor olabilir . Misal ben sarışınım eşimde sarışın ama kızım doğduğu ilk günkü gibi süt beyazı kumral saçlı
Deletedmom484545 kaderaynur78 orası hiç belli olmaz iki esmerden sapsarı cocuk cıkıyo genlerle alakalı veya iki sarısından esmer bebek bilemezsin