kaderaynur78 Kızlar sarışın beyaz tenli anne babadan esmer bebek olurmu? Eşimle ikimiz beyaz tenliyiz bebeğimiz esmer 4 aylık herkes rengi açılır diyorlarda sizce açılırmı bebeğinin rengi sonradan açılan oldumu
birprensannesi0208 kaderaynur78 acılır görümcem eşiyle esmer tenli kızları esmer doğmuş şuan 4 yaşında sapsarı güzel bir kız 🥰
Nurcan-masal kaderaynur78 bizimkide esmerdi ama tabi biz anne babasıda esmeriz😅 ama şuan dört aylığız gün gün rengi açılıyor
dinle_beni_bi kaderaynur78 renk açılır mı bilmem ama bebek size benzemwse aileden birine benzer yani. Size benzeyecek diye bir kaide yok
Firdevs167 kaderaynur78 canım ben sarışın beyaz tenliyim eşim esmer. Oğlum beyaz tenli 5 ay 10 günlük 💙💙 ilk doğduğunda bir tık esmerdi şuan bembeyaz
kaderaynur78 emirinannesii benim oğlumda doğduğunda kıpkırmızıydı 40 ı çıktıktan sonra kaşları falan siyah çıkmaya başladı ama elleri vücudu halen bembeyaz
Firdevs167 emirinannesii eveeet ayyyy ne güzel aynıyız sizinledeeee ❤️❤️❤️😍😍😍😍😍 5 Ağustos hem oğlumun hem eşimin doğum günü babasıyla aynı gün doğdu oğlum☺️☺️💟
kaderaynur78 Bu kimin bebegi diyorlar size benzemiyor hastahanedemi karıştırınız gibi saçma sapan espiriler yapıyorlar sinirleniyom
bireylulannesi Ben de eşim de açık tenliyiz bebeğim ilk iki ay kapkara bir şeydi 😄 ama uzayan sarılığı vardı o yüzden öyleymiş şimdi beyaz tenli ☺️
Denizzz88 kaderaynur78 ten rengi açılır mı bilmem ama ailelerden birine benzemiş de olabilir ama saç rengi açılır ben doğduğumda simsiyah saçlı doğmuşum şuan kumralım oğlum da koyu kahve doğdu şimdi yeni çıkan saçlarda baya altın rengi gibi parlıyor sarılar var
UcuBulunamayanBant kaderaynur78 açılır bizde eşimle beyaz tenliyiz oğlum.ilk doğduğunda baya esmerdin şuan 4aylik baya baya rengi açılmaya başladı saçlarının rengi falanda açılıyor.
emirinannesii kaderaynur78 öyle bi değişiyorlar ki inanamicaksın eski fotolarıyla karşılaştırınca inanamıyor insan sağlıkla büyüsün canım benim 🙏🏻
Miniis_anne2 kaderaynur78 bende buğday tenliyim eşim esmer ama sarışın kaşı kirpiği saçı bile sapsarı bir oğlum var
Deletedmom_36 kaderaynur78 Olur ☺️ Ben ilk basta cok yadirgadim cunku kizim kapkaraydi simdi benbeyaz☺️