Firdevs167 Kalpsizim33 evim yerden ısıtma ama klimaları açıyoruz elektrik 1850 TL gelmiş sürekli klimalarım açık olur ama ilk defa böyle fazla geldi çok zamlanmış ☺️
Kalpsizim33 Ekim19 ne olacak böyle faturalar 1000 TL gitti valla 1000 kira 2000 kredi gerisine ne halledersek 🥺Allah razı olsun Mansur Başkan doğalgazın 500 ödüyor 💪
Kalpsizim33 Firdevs167 elektrik şubatta fazla gelir zamlı diye düşünüyorum bu zamlar Ocak ayını mı etkiledi yoksa şubatta mı gelcek
Bebegimm1 Kalpsizim33 gećen ay 250 dogalgaz bu ay 712 Gecen ay elektrik 100 kusur bu ay 250 tl Kullandigimi odesem neyse de 🙄 Yaz gelsin biran once
Ekim19 Kalpsizim33 2100 kira bizim aidatla 3000 daha diğer ihtiyaçlar var bi de , Allah yardımcımız olsun
Bebegimm1 Kalpsizim33 oyle ama az da olsa para cebimizde kaliyor onuda gezmeye içmeye harciyoruz paranin nereye gittigi belli oluyor bu faturalarin da nereye gittigi belli degil
Kalpsizim33 Rizeli53 geçen ay bana 450 gelmişti doğalgaz 43 de yakıyordum 47 çıkardık hava iyice soğuyunca 554 oldu
Sogancik Kalpsizim33 bizim gaz da elektrik de her zamanki gibi geldi. Bence zamlı faturalar Şubat’ta gelecek 😟
Firdevs167 Kalpsizim33 site de herkes bu ay zamlı geldi diyordu canım sanırım zam yapılmış gerçi sürekli zam yapıyorlar gelecek ay yine zam yapar bunlar.
Angel_45 Kalpsizim33 direk ocakta bizim faturayı 1.5 ay kesmediler 1 ocakta zamlı okudular 480 Laura ödedik çünkü elektrik
Mumsyyy Kalpsizim33 Kazakistan da doğalgaz zammına karşı halk yürüyüş yaptı ya ki Kazakistan doğalgaz zengini bir ülke, biz alıştık her şeye zam, maaşlara biraz zam yapıldı onu da aliyirlar vergilerle zaten geri