Zeynep_Eren18 Merhabalar tofisadan ürün aldım ve siparişi vermiş bulundum kartla ödedim ve sonrasında baya bir şikayet gördüm tofisadan çok pişman oldum aranızda siapriş verip sorunsuz kargosu gelen var mı acaba 😶
Gtfa2901 Zeynep_Eren18 ya açıkçası kargo sorunsuz ulaştı ama aşırı kalitesiz ve dandik öyle böyle değil
Masalball Zeynep_Eren18 3 elbise sipariş verdim 2 si düzgün birinde de 1 kol uzun ve geniş öteki dar ve kısa bedeni de 44 istediğim halde 38 di bi daha sipariş vermedim öncesinde bi sweet bi de gömlek tunik aldım sweet standart ama ona rağmen dardı gömlek de çok soluktu rengi
Mevacanimkizim Zeynep_Eren18 Benim iki ablam alışveriş yaptı ikisinin kargosuda 1 ayı geçti öyle geldi ve aşırı kalitesiz ürünler bende sipariş verecektim vazgeçtim vermedim
Zeynep_Eren18 Gtfa2901 O tür şikayetlerde var maalesef müşteri temsilcisine ulaşılmıyor. Ulaşılsa hemen iptal ettirecemde muhatap yok
Zeynep_Eren18 Miniis_anne2 vallaha mı ya ben şikayet sayfasında baya şikayet görünce pişman oldum en son ne zmn sipariş verdiniz ki siz
Zeynep_Eren18 Masalball yani artık tek temennim gelmesi artık şansıma ne çıkarsa diyorum ve bu internetten son alışverişimdi. Böyle bişey ilk defa oldu ve kendimi kötü hissediyorum
Zeynep_Eren18 Mevacanimkizim Kalitesiz diye de baya bi gördüm resmen şanssız birgün geçiriyorum hakkımda hayırlısı
ilkbahar Zeynep_Eren18 ya ucuz olan şeylerden uzak durmakta fayda var tofisa da öyle bi sayfaydı 😧 ben internetten aldıklarımda fiyatına acıyarak verdiğim şeyler düzgün kaliteli çıkıyo genelde 🤦♀️🙆♀️
NesliElisa Zeynep_Eren18 eğer tesettür kıyafet alacaksanız moda selvim ya da sefa merveden almak mantıklı 👍
Bibiskrem Zeynep_Eren18 ben 2 kez sıparıs verdım sorun yasamadım hangı sıteyı arastırırsan arastır ıllakı sıkayet oluyo umarım sorun yasamazsın
Zeynep_Eren18 Bibiskrem evet çok haklısınız pazarium da da şikayet var fakat aldığım elbise çok harika geldi. Ama bura biraz kafamı karıştırdı baya. Hiç böyle olmamıştım 3 senedir internetten alışveriş yapıyorum keşke bildiğim siteden verseydim
Pinardgn-22 Zeynep_Eren18 ürünlerini çok kaliteli bulmadım bı iki kere almıştım ama kargoda ben sıkıntı yaşamadım kuzenim çok yaşamıştı ama
Zeynep_Eren18 Pinardgn-22 Şansa kadere galiba bu kargo işi falan ben daha bugün sipariş verdim. Muhattap çıksa karşıma hemen iptal edeceğim ama yok maalesef
Deletedmom_27 Zeynep_Eren18 bildiğin önerdiğiniz site var mı post açtım az önce bakarsanız sevinirim ☺️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zeynep_Eren18 Pazariumdan daha yeni toplu sipariş verdim. Aldığım her şey cok kaliteliydi. Hele şallar bayıldım.
Pinardgn-22 Zeynep_Eren18 evet ulaşılması da zor oluyor heleki kart ödemelerinde saliyolar sanırım biraz benimki kapıda nakit ödeme idi fark eder mi bilmiyorum ama
Kubrahr Zeynep_Eren18 ilk kapandığım zamanlar çok alışveriş yaptım 2 sene önce yani. O zamanlar aldığım ürünlerden memnun kaldım hala kullanıyorum olmayan ürünü sorunsuz iade edebiliyodum. Sonradan başka sayfalara yöneldim daha da alışveriş yapmadım. Ürünün gelir beğenmezsen geri iade edersin. Reklamları çok yapıldı galiba ürünleri eskisi gibi iyi değil artık kimse beğenmiyor.
Zeynep_Eren18 Kubrahr bende ilk defa burdan alışveriş yaptım tek duam o zaten ürünün gelmesi beğenmediğim ya da defolu olduğu an idade etmeyi düşünüyorum
Zeynep_Eren18 ilkbahar 2 takıma 150 tl verdim ama benim kocada suç kapıda ödeme yapmak istedim kartla ödettirdi bana en azından kapıda ödeme olsaydı bu kadar dert edinmezdim
Zeynep_Eren18 Pinardgn-22 bende kapıda ödeme yapacaktım eşim kartla ödeme yap dedi deli gibi kartla ödedim