Danerys NukleerBaslikliKiz sen dene iyiyse ben öyle deneyim😂 hadi o zaman çocuk sayılırdım şimdi davalık olurum tekmelesem birini show habere çıkarım 😂😂
NukleerBaslikliKiz Danerys Ahaha çok gülerim o zaman ya 😀 ben yeni gittim lazere diğer ay denerim artık bi söylerim kuzu 😀
senceumrumdam1 NukleerBaslikliKiz uyuşturduğun için acımadı canım e buz mükemmel bir uyuşturucu olduğu için hissetmiyorsun bile kanama olmadı kan donuyor zaten 😂
NukleerBaslikliKiz senceumrumdam1 Şu an duruyo mu hala ay ben hayatta kendim yapamam ya işin uzmanına yaptırmaya bile korkuyorum 😀
senceumrumdam1 NukleerBaslikliKiz evet dedim ya duruyor hala ben gibi duruyor artık takmadığım için gerek duymuyorum artık
cydcvk birkupalatte vardı soyunurken kopardım hayatımda hiç bu kadar kanı bir arada görmemiştim yüzüm gözüm kan içinde kaldı
cydcvk senceumrumdam1 öğrenciyken bende kendim deldim dudağımı intiraketle😂 üniversite mayıs şenliklerinde stant bile açtım milleti deldim ve en ufak fikrim bile yoktu elimle ovalaya ovalaya uyuşturmuştum