tineanigra birkupalatte vardı bir zamanlar ama kapandı gitti uzun süre takmayınca. Tekrar deldirsem mi diye düşünmüyor değilim.
Dyglila birkupalatte kullandığım dönemler çok memnundum fakat şuan kullanmıyorum hala açık sadece deliği küçülmüş piercing denedim girmedi
Wolverine birkupalatte Kaşım, burnum, ve dudağımda vardı bir zamanlar piercing 🙈 iş hayatına başlayınca çıkarmıştım hepsini. Kullandığım zamanlar hiç sorun yaşamadım 🤷🏻♀️
Wolverine NukleerBaslikliKiz hayirrr hiç hissetmemiştim bile 🙈 üniversite yıllarımda yaptirmistim. Güzeldi yaaa
senceumrumdam1 NukleerBaslikliKiz ben dudağımı kendim delmiştim buzla uyuştururak hala duruyor delik hiç kapanmadı taksam hala takarım ben gibi duruyor artık güzel duruyor hoşuma gidiyo 😂
NukleerBaslikliKiz senceumrumdam1 Yaa saçmalama hiç mi canının kıymeti yok nasıl kendine bunu yaptın içim cız etti benim ay çok acımadi mi kanamadi mi 😂
cydcvk senceumrumdam1 öğrenciyken bende kendim deldim dudağımı intiraketle😂 üniversite mayıs şenliklerinde stant bile açtım milleti deldim ve en ufak fikrim bile yoktu elimle ovalaya ovalaya uyuşturmuştum