Reyna sadeturkvatandasi ya aklımda hypnotic posion kaldı onun kokusunu biliyo musunuz? bende çok ağır şekerli sevmem fresh kokuları seviyorum
sadeturkvatandasi Reyna hayır bilmiyorum maalesef fresh seviyorsanız günlükte Davidoff Cool Water kullanıyorum onu öneriririm, hem fiyatı uygun her gün sıkabiliyorsun acımadan😄 hemde bayağı fresh, yıllardır vazgeçemedim günlük parfümlerindendir o da.
Furug Reyna la nuit tresor(lancome) siddetle tavsiye,armani si ,thierry mugler alien şuan bunlari kullaniyorummm Hepsi baharatli kadinsi😂
Reyna Furug armani si sevmiyorum başıma ağrılar giriyor koklayınca diğerleri dedikelrinde ona mı benziyor
Furug Reyna la nuit de afrodizyak etkisi var ben bayiliyorum iclerinde en sevdigim bu la vie est belle de iiyi lancome basarili bence. Fresh seviyorsan bombshell dusunebilirsin ama herkeste var…bence imza kokusu olamaz
Reyna Linosh yaa severim o zaman. ağır şekerli parfümlerden değil daha çok fresh çiçeksi temizlik gibi kokanlar hoşuma gidiyor
Girlmomsss Reyna la vie est belle idole chole love story kullaniyorum hepsi guzel hafif istetseniz idole ve love story derim
Linosh Reyna ben de şekerli ve çok baharatlı parfümlerden başkasında duyduğumda bile nefret ediyorum yiyecek biseymiş gibi geliyor bana😅 seversiniz bence
Reyna Furug hypnotic posionda da afrodizyak var diye duymuştum ondan biraz merak ediyordum onu dediğine de bajayım bir